Dokument

Mestá: Nová prírodná divočina

Mestá: Nová prírodná divočina – prírodopisný seriál
Skylink Live TV

Sledujte na Viasat Nature HD na Skylink Live TV Sledovať

Ako sa divé zvieratá prispôsobili životu v mestách?

Žiadna iná oblasť neexpanduje v dnešnom modernom svete tak rýchlo ako veľké mestá. A hoci ich väčšina z nás považuje za obrovské betónové džungle bez štipky prírody, v skutočnosti sa stávajú domovom mnohých divokých zvierat. Prírodný priestor sa rýchlo zmenšuje, preto zvieratá hľadajú nové útočiská v stále sa rozrastajúcich mestách. Prispôsobenie sa tak pre divé zvieratá stalo otázkou života a smrti. V dôsledku toho už majú podobné potreby ako ľudia a v meste môžu rovnako ako my nájsť všetko, čo potrebujú k spokojnému životu.

Prírodovedným dokumentárnym seriálom z dielne Viasat Nature vás prevedie Daniel Kaluuya, ktorý predstaví, ako sa zvieratá všetkých tvarov i veľkostí potýkajú so životom v meste. Od roztomilých vydier hladkosrstých v Singapure cez makaky dlhochvosté v Thajsku až po tučniaky okuliarnaté v Kapskom Meste.

Mestá: Nová prírodná divočina

Dokument
Foto Viasat Nature
Viasat Nature HD sobota 11. 11. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC