Šport

Predstavenie stanice FightBox

Predstavenie stanice FightBox
Skylink Live TV

Sledujte na FightBox na Skylink Live TV Sledovať

FightBox je stanica venovaná bojovému umeniu, ktorá je určená všetkým milovníkom tvrdých súbojov, ktorí túžia po akcii a adrenalínových zážitkoch.

Na stanici FightBox môžete 24 hodín denne, 7 dní v týždni sledovať tie najpozoruhodnejšie živé prenosy a záznamy bojov z Európy, Ameriky a vôbec z celého sveta. Medzi tie najobľúbenejšie patria napríklad Cage Fury Fighting Championships, King of Kings Hero's World Series, Makowski Fighting Championship, Superkombat, Oktagon alebo napríklad Mix Fight Gala.

V septembri sa napríklad môžete tešiť na priamy prenos z KOK World series z litovského Kovna, ktorý štartuje 21. septembra o 19tej. Názov svetovej série King of Kings môže trochu zavádzať, ale nebojte sa, ani v tomto náročnom boji nebudete ochudobnení o ženský súboj. Proti sebe sa totiž postavia Bieloruska Victoria Dvaraninovich a domáca Litovčanka Julija Stoliarenko.

Hneď nasledujúci deň, 22. septembra, tiež od 19tej pre zmenu čaká divákov priamy prenos z rumunského Colosseum Tournament, kde sa odohrajú novodobé gladiátorské hry. Vrcholový kickboxing, pri ktorom divákom v aréne aj doma pri televízoroch tuhne krv v žilách, si môžete vďaka stanici FightBox vychutnať aj vy.

Na stanici FightBox sa môžete tešiť na prenosy a záznamy všetkých možných bojových športov, ale aj na podrobnosti o ich historickom pozadí. A pozor, dostane sa aj na amatérsku scénu.

Predstavenie stanice FightBox

Šport
Foto FightBox

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC