Šport

Excelentné súboje King of Kings

King of Kings – program o športe
Skylink Live TV

Sledujte na FightBox na Skylink Live TV Sledovať

Jedna z najprestížnejších značiek sveta kickboxu – King of Kings – opäť zavíta na stanicu FightBox. Už 14. novembra od 18.00 si budú môcť priaznivci bojových umení vychutnať KOK'74 HERO'S & '94 WORLD SERIES.

Táto prvotriedna udalosť sa tentoraz presunie do Vilniusu, hlavného mesta pobaltskej Litvy. A koho z mimoriadnych bojovníkov môžeme v aréne očakávať?

„Nikdy sa nevzdávaj!“ Toto heslo zdobí celú jednu stenu jeho domovskej telocvične a jemu sa vrylo hlboko pod kožu. Hoci si na prezývky moc nepotrpí, mohli by sme ho pokojne nazývať „Pán TKO“. Práve technickým knokautom totiž pred tromi rokmi víťazne vplával medzi profesionálnych bojovníkov. K zemi vtedy poslal Artura Goiu z Moldavska. A technické K.O. uštedril aj svojmu poslednému súperovi, Kuzamasovi Sugawarovi a pripísal si tak celkovo deviate víťazstvo vo svojej profesionálnej kariére. Reč je o majstrovi zmiešaných bojových umení Vitoldovi Jagelovi z Litvy. Očakáva sa, že jeho zápas s krajanom Raimondasom Krilaviciusom bude jedným zo zlatých klincov udalosti menom KOK'74 HERO'S & '94 WORLD SERIES vo Vilniuse.

Predkrm a potom hlavné jedlo

Hoci by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že celá akcia v tamojšej Siemens Aréne bude prebiehať v réžii bitkárov z Litvy, opak je pravdou. Do polmiliónovej pobaltskej metropoly zavítajú borci z naozaj širokého okolia. Menovite z Poľska, Fínska, Gruzínska a Nemecka. Úvod ešte bude patriť výhradne domácim borcom. V prvom dueli MMA Bushido vo váhovej kategórii do 70 kg odštartujú celú galaakciu Aurimas Krukauskas s Osvaldom Fedorovičom.

Najatraktívnejšie na tomto vstupnom zápase bude práve vyrovnanosť oboch bojovníkov, tá totiž sľubuje pre zatiaľ nerozohriatych divákov skvelý predkrm. Atmosféra potom, ako už pri podobných akciách býva zvykom, bude v priebehu večera len gradovať. Čakajú nás totiž tieto atraktívne zápasy:

Aurimas Krukauskas (LTU) vs. Osvald Fedorovič (LTU) 
MMA BUSHIDO/ ZST RULES do 70 kg, 2 × 4 min.

Filip Rzadek (pol) vs. Jan Naus (LTU)
KOK RULES do 71 kg, 3 × 3 min.

Tomas Steponkevicius (LTU) vs. Erikas Golubovskis (LTU)
MMA BUSHIDO do 85 kg, 3 × 5 min.

Soslan Gasievi (geo) vs. Naglis Kanisauska (LTU)
MMA BUSHIDO RULES do 85 kg, 3 × 5 min.

Deividas Kaklauskas (LTU) vs. Arnoldas Misiunas (LTU)
KOK RULES do 85 kg, 3 × 3 min.

Raimondas Krilavicius (LTU) vs. Vitold Jagelo (LTU)
MMA BUSHIDO RULES do 77 kg, 3 × 5 min.

King of Kings je absolútne výnimočná súťaž tým, že spája športovcov na najvyššej úrovni naprieč rôznymi bojovými disciplínami. To všetko sa navyše odohráva pre najoddanejších fanúšikov v najväčších arénach na celej planéte. King of Kings má vďaka svojej povahe a nesmiernej intenzite zástupy fanúšikov po celom svete. Televíznym partnerom, ktorý tieto mimoriadne športové udalosti vysiela, je stanica FightBox.

Za King of Kings stojí najrýchlejšie rastúca športová organizácia v Európe – International Bushido Federation (IBF), ktorá už od roku 1999 prináša športovým divákom to najlepšie z bojových športov. V súčasnosti organizuje 16 veľkolepých udalostí ročne a tie sú sledované po celom svete v 200 miliónoch domácností v 122 krajinách sveta.

King of Kings

Šport
Foto FightBox
FightBox sobota 14. 11. Moj TV program Satelitná televízia: CANAL+, CANAL+ Komplet, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: CANAL+, CANAL+ Komplet, Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC