Pre deti

Predstavenie stanice JimJam

Predstavenie stanice JimJam
Skylink Live TV

Sledujte na JimJam na Skylink Live TV Sledovať

Detská televízna stanica JimJam je tu pre deti predškolského veku. Jej poslaním je baviť aj vychovávať, čo sa jej vďaka starostlivo vybranej programovej skladbe úspešne darí.

Detská stanica JimJam, ktorá bola založená už viac ako pred trinástimi rokmi, tu je pre deti predškolského veku 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Ak teda vášho malého nezbedníka trápi nejaký neduh, ktorý mu nedá v noci spať, nemusíte zdĺhavo loviť po internete, kým nájdete niečo, čo by ste mu mohli pustiť k zaspávaniu. JimJam je vždy pripravený.

Každý deň sa môžete tešiť napríklad na francúzsky animovaný seriál Doodleboo. Doodleboo je malý umelec s veľkým srdcom, ktorý sa so svojimi kamarátmi aj televíznymi divákmi rád delí o svoju lásku a nadšenie pre kreslenie, ktorými sa určite nakazí nejeden sledujúci.

V seriáli Suzy's Zoo sa zase diváci stretnú s partiou plyšových kamarátov, ktorí často radi vystrájajú na záhrade medzi čerstvo rozvešanou bielizňou. Teda keď ich práve nikto nevidí. Jedného dňa medvedíkovi Boofovi skočí na nos malý kúzelný koník. Vďaka nemu začnú jeden po druhom ožívať a stávať sa skutočnými zvieratami. Lenže na malý dvorček sa medveď, žirafa, králica, kačka a ďalší už nemôžu zmestiť. A tak sa vydávajú na cestu, a to si buďte istí, že nebude len tak obyčajná!

O malých hrdinov nie je na stanici JimJam nikdy núdza! Príkladom za všetky môže byť seriál Dot o osemročnom dievčatku, ktoré sa nechce zmieriť s tým, čo mu o svete hovoria ostatní. A tak sa pravidelne vydáva na dobrodružné cesty, aby si overila, ako to všetko v skutočnosti je. A vy môžete vyraziť za bláznivými príhodami s ňou. Tak na čo čakať?

Predstavenie stanice JimJam

Pre deti
Foto JimJam
JimJam streda 7. 8. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC