Film / seriál

Písečný muž

Písečný muž – fantasy komédia
Skylink Live TV

Sledujte na FilmBox Extra HD na Skylink Live TV Sledovať

Ľuďom sa stávajú rôzne veci. Filatelista Benno začal zo svojho tela trúsiť piesok. A snaží sa prísť na to, ako sa toho zbaviť.Ľuďom sa stávajú rôzne veci. Filatelista Benno začal zo svojho tela trúsiť piesok. A snaží sa prísť na to, ako sa toho zbaviť.

Do tej chvíle bol Benno celkom normálny, aj keď trochu samoľúby muž. Benno je vášnivý filatelista, má rád poriadok a Beethovena a tŕňom v oku je mu jeho susedka a majiteľka baru na prízemí Sandra. Po večeroch ho totiž ruší svojím hlasným speváckym tréningom.

Jedného rána Benno nájde v posteli trochu piesku. Neprikladá tomu žiadny význam, keď ho ale na druhý deň nájde podstatne viac, zistí, že piesok trúsi on sám. A to nielen v posteli, ale aj v práci, v kaviarni, na ulici, jednoducho kdekoľvek. A to jeho život obráti hore nohami.

Postupne zisťuje, že kľúčom k tomu, aby sa z neho piesok sypať prestal, je práve susedka Sandra, o ktorej sa mu takmer nepretržite sníva. A pretože aj napriek vzájomnej silnej nevraživosti sú Sandrine sny s Bennovými prepojené, rozhodnú sa spoločne hľadať cestu, ako zo vzájomného prekliatia von.

Osobitú komédiu s veľkým romantickým finále natočil v roku 2011 švajčiarsky režisér Peter Luisi, hlavné úlohy si zahrali Nemec Fabian Krüger a Švajčiarka Irene Brügger.

Písečný muž

Film / seriál
Hodnotenie FDB 53,6 % Hodnotenie redakce
Foto FilmBox Extra

Réžia Peter Luisi

Obsadenie Fabian Krüger, Irene Brügger, Beat Schlatter, Florine Elena Deplazes, Kaspar Weiss, Sigi Terpoorten, Michel Gammenthaler

Dĺžka 88 min.

Rok 2011

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC