Film / seriál

NENECHAJTE SI UJSŤ VOĽNÉ VYSIELANIE PROGRAMU AMC

AMC
Skylink Live TV

Sledujte na AMC na Skylink Live TV Sledovať

Satelitná televízia Skylink ponúka všetkým svojim zákazníkom možnosť užiť si voľné vysielanie stanice AMC, ktoré bude spustené od piatku 13. 11. 2015 od 9:00 do piatku 20. 11. 2015 do 9:00.

Program AMC je jeden z najpopulárnejších a najoceňovanejších televíznych značiek ponúkajúcich filmy a seriály vlastnej produkcie, ale aj  filmy z celosvetovo uznávaných filmových produkcií. Program je štandardne dostupný zákazníkom Skylinku s predplatenými balíčkami Multi, Kombi, Multi HD, Flexi 7 a Komplet.

V období od piatku 13. 11. 2015 od 9:00 do piatku 20. 11. 2015 do 9:00 budú môcť tento program v rámci VOĽNÉHO VYSIELANIA sledovať aj všetci ostatní zákazníci satelitnej televízie Skylink (zákazníci s predplateným Servisným poplatkom, balíčkom Mini alebo s prémiovými balíčkami HBO Standard, HBO MaxPack, Mixbox, CS Film + CS Mini, Film Europe + CS TV, Exxtra, Man-X). 

Z pestrej programovej ponuky voľného vysielania vyberáme:

INTO THE BADLANDS – 16. novembra o 22:00

Dej sa odohráva o niekoľko storočí neskôr, v budúcnosti, kedy ľudstvo takmer vyhynulo a štátne útvary sa zrútili po niekoľkých prírodných aj človekom spôsobených katastrofách. Vytvorila sa feudálna spoločnosť a k moci a bohatstvu sa dostali tí najsilnejší a najkrutejší. Sme v zemi, ktorá sa nazýva „Badlands“ a je rozdelená medzi sedem súperiacich barónov, ktorí ovládajú zdroje surovín potrebných k bežnému životu a nadvládu si udržujú s pomocou vojsk, známych pod názvom Clippers. Príslušníci týchto vojsk využívajú výhody, o ktorých sa bežným ľuďom ani nesníva, a službe barónom sú ochotní obetovať aj svoj život. Len pár z nich sa dožije 30 rokov, ale Sunny (Daniel Wu) nie je žiadny obyčajný Clipper. Sunny je dokonale vycvičený v bojových umeniach a rýchlo postupuje hore, až sa stane Quinnovým (Marton Csokas) hlavným Clipperom a najdôveryhodnejším radcom.

Into the Badlands je seriál o bojovom umení, ktorý rúca hranice svojho filmového žánru. Seriál je inšpirovaný klasickým čínskym príbehom „Putovania na západ”.

HUMANS – piatok 13. novembra o 22:00

Tento osemdielny seriál z roku 2015 sa odohráva v paralelnej prítomnosti, v ktorej každá rodina baží po najnovšej technickej vymoženosti menom Synth. Je to dokonale vyvinutý a zostavený slúžiaci robot, ktorý sa k nerozoznaniu podobá svojmu živému originálu.

BREAKING BAD (Perníkový tatko) – štvrtok 19. novembra o 22:00

U stredoškolského učiteľa chémie je diagnostikovaná rakovina, a tak sa rozhodne pred svojou smrťou zaobstarať výrobou metam­fetamínu svoju rodinu. Seriál vyniká úplne famóznou premenou hlavnej postavy z obyčajného človeka v kľúčovú postavu drogového obchodu a skutočného bossa.

Technické parametre pre naladení programu AMC:

Satelit: Astra 23,5°E

Kmitočet: 11 895 MHz

Polarizácia: Vertikálna

FEC: 5/6

Symbolová rýchlosť: 27 500

Norma: DVB-S

Pilot: OFF

Film / seriál
Foto AMC
AMC piatok 13. 11. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC