Film / seriál

Fighter

Fighter – dráma z prostredia športu
Skylink Live TV

Sledujte na AMC na Skylink Live TV Sledovať

Vychudnutý Christian Bale nám v tomto filme ukazuje, ako ďaleko sú majstri remesla hereckého schopní zájsť pre skvelú rolu.

Výkon Balea úplne zatieňuje Marka Wahlberga, čo ale nie je Wahlbergova chyba… Bale je proste Bale. Títo dvaja hrajú bratov, trénera a budúceho šampióna, na ceste za titulom. Nečakajte Rockyho, tento príbeh je podstatne realistickejší. Režisér David O. Russell sa s tým nemazná, takže sa tu stretnete s prístupom intímnejším a drsnejším ako v prípade klasických popcornoviek. Odmenou vám však bude niečo, čo tne ďaleko viac do živého, pretože sa s tým budete môcť lepšie stotožniť. Je to jednoducho príbeh z reálneho sveta. Toto prichádza ako efekt snahy o určitý dokumentárny feel. Film je esteticky aj dramaticky ladený tým smerom, aby ste neboli prílišnou heroickosťou, ktorou filmy tohto žánru tak často trpia, vytrhávaní z deja. A pre tých z vás, ktorých box nebaví, je tu pripravená vzťahová linka nemenej dôležitá ako tá zápasnícka. Tak sa do toho pustite.

Fighter

Film / seriál
Hodnotenie FDB 73,6 %
Foto AMC

Réžia David O. Russell

Obsadenie Christian Bale, Mark Wahlberg, Amy Adams, Melissa Leo, Jack McGee, Dendrie Taylor, Jenna Lamia

Dĺžka 115 min.

Rok 2010

AMC streda 10. 2. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC