Film / seriál

Better Call Saul

Better Call Saul – americký seriál
Skylink Live TV

Sledujte na AMC na Skylink Live TV Sledovať

Po dlhých šiestich rokoch vstúpil jeden z najlepších seriálov všetkých čias do svojej záverečnej, šiestej sezóny.

Rozpráva farbistý príbeh Saula Goodmana (Bob Odenkirk), pôvodne vedľajšej postavy právnika z kultového seriálu Perníkový tatko, ako z neho život, okolnosti a zlé rozhodnutia uhnietli cynického, všetkého schopného lotra, telefónne číslo ktorého má v mobile každý lump v Albuquerque v Novom Mexiku pre prípad stretu so zákonom.

Vo všeličom sa podobá svojmu vzoru Walterovi Whiteovi, chudobnému stredoškolskému učiteľovi chémie, ktorý sa rozhodne zabezpečiť rodinu predajom superčistého metamfetamínu vlastnej výroby potom, čo mu diagnostikujú rakovinu. Kombinácia dobrého úmyslu a zlého rozhodnutia nakoniec zničí všetkých. Aj Saul Goodman má na začiatku ambície stať sa úctyhodným právnikom. Jeho prirodzenosť spolu s tlakom systému však vedie jeho kroky iným smerom. Nestáva sa síce takým monštrom ako Walter White v Perníkovom tatkovi, vyústeniu príbehu chýba rázna akčná bodka, je však ešte silnejší a mrazivejší ako pôvodný vzor. Nič lepšie už v televízii dlho nebolo. 

Better Call Saul – 6. séria

Film / seriál
Hodnotenie FDB 86,7 % Hodnotenie redakce
Foto AMC

Réžia Colin Bucksey, Vince Gilligan, Adam Bernstein, Larysa Kondracki, Michelle MacLaren, Terry McDonough

Obsadenie Bob Odenkirk, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael McKean, Michael Mando, Jonathan Banks, Gene N. Chavez

Dĺžka 13 × 44–69 min.

Rok 2022

AMC štvrtok 8. 9. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC