Dokument

V divočine s Bearom Gryllsom (a celebritami)

V divočine s Bearom Gryllsom (a celebritami)
Skylink Live TV

Sledujte na National Geographic HD na Skylink Live TV Sledovať

Dnešné celebrity sú zvyknuté na pohodlie svojich domovov, pri cestovaní potom na luxusne vybavené hotely. Dokázali by prežiť v divočine len s minimom vybavenia?

Táto otázka napadla aj dobrodruha a odborníka na prežitie v extrémnych podmienkach Edwarda „Beara“ Gryllsa. Rozhodol sa, že odvážne celebrity vezme na hodne dobrodružnú výpravu aspoň na 48 hodín niekam do divokej prírody, kde na človeka nemáte šancu naraziť a musíte sa spoľahnúť len sami na seba. A keďže príroda je nevyspytateľná, môžete si byť istí, že Gryllsovi „učeníci“ zakúsia aj všemožné rozmary počasia. V žiadnom prípade teda nepôjde o nejaké pohodové kempovanie s táborákom a gitarou. Každej celebrite je venovaný jeden diel a možno budete prekvapení, kto všetko sa rozhodol preveriť si nielen svoje fyzické schopnosti. Môžete sa tešiť na herca Zaca Efrona, herca a režiséra Bena Stillera, hollywoodskeho svalovca Channinga Tatuma, či ďalšiu superstar Kate Winslet.

S reláciou V divočine s Bearom Gryllsom navštívite nádherné, ale tiež nebezpečné miesta po celom svete. Vetru a dažďu budú „dobrodruhovia“ čeliť v Škótsku a drsnú krásu krajiny zakúsia napríklad v Skalnatých vrchoch. Potrápia ich talianske Alpy alebo panamská džungľa. Nielen herecké hviezdy si vyskúšajú zručnosti, ako si zaobstarať večeru, ale tiež si vyskúšajú niektoré extrémne športy.

V divočine s Bearom Gryllsom (a celebritami)

Dokument
Foto National Geographic
National Geographic HD štvrtok 23. 1. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC