Dokument

Jane Goodallová: Nádej

Dokumentárny program Jane Goodallová: Nádej
Skylink Live TV

Sledujte na National Geographic HD na Skylink Live TV Sledovať

Doktorka Jane Goodallová sa viac ako 30 rokov angažuje v rámci boja za ochranu šimpanzov i ďalších divoko žijúcich živočíchov. Zoznámte sa s jej prácou.

Šimpanzov v Gombe Jane Goodallová študovala 45 rokov a získala si tak svetovú povesť ako odborník na správanie primátov. Napísala tiež niekoľko kníh a v roku 1977 založila The Jane Goodall Institute, ktorého cieľom je výskum, vzdelávanie a ochrana divokej prírody. Jane strávi každý rok zhruba 300 dní na cestách, stretáva sa s deťmi v Zanzibare aj so zástupcami technologických gigantov v Silicon Valley alebo napríklad s princom Harrym. Prostredníctvom humoru, múdrosti i srdca odovzdáva nádej na to, že aj ako jedinci sme schopní urobiť veľa. Pri príležitosti 60. výročia jej príchodu do šimpanzieho kráľovstva v Gombe ju uvidíte tráviť čas s rodinou v Tanzánii aj jej návrat do Raja, ktorého prežitie by rada zabezpečila.

Jane Goodallová: Nádej

Dokument
Foto National Geographic
National Geographic HD streda 22. 4. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi, Premium a Smart Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi, Premium a Smart

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC