Film / seriál

Ide len o sex

Romantická komédia Ide len o sex
Skylink Live TV

Sledujte na AMC na Skylink Live TV Sledovať

Láska je prekonaný koncept, ktorý nemá v modernom svete miesto. Spoločníka potrebujete akurát do postele, mimo nej si vystačíte sami.

Toľko názor dvoch milencov, ktorí sa však, ako dráma káže, do seba zamilujú a uvedomia si, že všetky tie romantické pesničky vlastne dávajú zmysel. Áno, je to romantická komédia, od ktorej často čakáte nenáročné rozptýlenie neskalené prílišnou kinematografickou kvalitou, tento film vás ale prekvapí. Od dramaturgie až po obsadenie všetko funguje na úrovni, ktorú by ste od odpočinkového námetu nečakali. Mila Kunis aj Justin Timberlake v hlavných úlohách žiaria, každú novú minútu sa nestačíte diviť a zistíte, že to vysávanie, ktoré ste mali v pláne počas filmu stihnúť, zatiaľ čo na obrazovku sem-tam hodíte očko, bude musieť počkať. Vlastne to nie je prekvapujúce – režíroval to Will Gluck, tvorca Králika Petra, detského filmu o hovoriacom králikovi, ktorý ale rovnako ako Ide len o sex oplýva kvalitou v tomto žánri nezvyklou.

Ide len o sex

Film / seriál
Foto AMC

Réžia Will Gluck

Obsadenie Emma Stone, Mila Kunis, Woody Harrelson, Justin Timberlake, Richard Jenkins, Nolan Gould, Patricia Clarkson

Dĺžka 109 min.

AMC štvrtok 25. 2. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC