Pre deti

Priatelia x nepriatelia

Priatelia x nepriatelia
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na Skylink Live TV Sledovať

Určite to poznáte, občas sa z človeka, ktorý je vám najbližší, vykľuje pekný zradca. A z niekoho, komu by ste nezverili ani pero, je razom váš najlepší priateľ. Vzťahy sú proste zložité a je jedno, či ste dospelí, alebo deti.

Disney Channel prichádza so zaujímavým filmom, ktorý prepája tri príbehy a osudy šiestich hrdinov, teda vlastne siedmich, keď budeme počítať aj roztomilého psíka Murraya. Film sa môže zdať trochu zamotaný, ale stačí si len zvyknúť na spôsob rozprávania a čoskoro sa zorientujete. Dej sa točí okolo teenagerov, ktorí riešia svoje problémy hlavne s priateľmi.

V prvom príbehu sa dostane do zložitej situácie štrnásťročný Jake, ktorý sa bude musieť rozhodnúť medzi svojou priateľkou a dlhoročným štvornohým parťákom, Murrayom. Veta: „Kamoš, nerád ti to hovorím, ale tvoje dievča ušilo na tvojho psa búdu,“ vystihuje asi najlepšie, o čom je Jakeov príbeh. V druhej časti filmu zabrúsime do sveta módy, konkrétne do redakcie jedného prestížneho časopisu, kam sa na stáž túži dostať každý módny nadšenec. Možno sa to nezdá, ale táto brandža je celkom drsná, a tak sa z kamarátok Avalon a Halley stanú najväčšie rivalky. Nakoniec prichádzajú dve na nerozoznanie rovnaké hrdinky, Emma a Savannah, ale každá pochádza z úplne iných pomerov. Ako už to tak býva, dievčatá sa rozhodnú vymeniť si svoje úlohy a vyskúšať si, aké to je, žiť úplne iný život.

Zdá sa vám toho na deti v jednom filme až moc? Nebojte sa, jednotlivé príbehy nie sú rozprávané nijako komplikovane a navyše hlavné postavy prechádzajú všetkými časťami, takže nikde nič neškrípe a všetko na seba krásne nadväzuje. Navyše v Disney už sú skúsení a vybrali si príbehy, ktoré sa osvedčili v iných filmoch. Pretože ktorého teenagera by nebavilo pozerať sa na roztomilého a nesmierne inteligentného psa, ktorého neprekabáti ani tá najväčšia zloduška, dievčatá zase poteší prostredie módy aj vtipná zámena v závere. Frenemies sú skrátka zábavným filmom plným zvratov, ale aj humoru, len sa trochu pohrávajú so spôsobom rozprávania.

Frenemies

Pre deti
Foto Disney Channel
Disney Channel nedeľa 30. 4. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC