Pre deti

Power Players

Animovaný seriál pre deti Power Players
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na Skylink Live TV Sledovať

Hračky so superschopnosťami a superzbraňami sú „cool“ už len keď sa s nimi môžu deti hrať. Ešte oveľa viac „cool“ ale je, keď ožijú a jeden malý chlapec sa stane ich superparťákom.

Niečo podobné sa prihodí aj Axelovi v novom seriáli Power Players. Chlapec úplnou náhodou v pivnici svojho strýka objaví čudné náramky. Keď si ich navliekne, premení sa na maličkého človiečika v obleku pripomínajúcom Iron Mana a stane sa súčasťou neuveriteľného sveta plného zloduchov. Okrem jeho nových kamarátov a parťákov je totiž na svete veľa hračiek, ktoré majú zálusk napríklad práve na Axelove čarovné náramky, a rozhodne ich neplánujú používať na dobré účely. Axel a jeho partia tak musí chrániť nielen svet hračiek, ale aj ľudí, aby ich neovládli zloduchovia. Pomáha mu napríklad supermedveď, ktorý bojuje kladivom podobným tomu Thórovmu, alebo na prvý pohľad roztomilé malé dievčatko, ktoré je v skutočnosti poriadne drsné a jeho superkostým môže metať na nepriateľov superlepivé ružové žuvačky. Priateľov Axel nemá len medzi hračkami, jeho najlepšia kamarátka Zoe sa tiež čoskoro dostane do dimenzie hračiek a spoločne potom proti zlu bojujú všetci.

Nový animovaný seriál z dielne Cartoon Network je naozaj akčný a nezabúda ani na zábavu. Vo všeličom pripomína svojich seriálových kolegov, ako sú Čarovná Lienka a Čierny kocúr alebo filmovú sériu Toy Story. Power Players je iný hlavne v tom, že sa vyžíva v množstve technických vychytávok. Predovšetkým na zloduchoch sa animátori aj scenáristi vybláznili, a tak uvidíte hračky s množstvom robotických chápadiel alebo nadprirodzene rozkošnú vílu, ktorá je schopná ukradnúť aj Medveďove superkladivo. Ako je dobrým zvykom v prípade detských animákov, každá epizóda dopadne dobre, a navyše je Axel tak trochu popletaj, takže sa malí diváci budú mať čomu zasmiať. Tento seriál je proste super kombináciou akcie a zábavy!

Power Players

Pre deti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network pondelok 25. 5. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC