Pre deti

Leto plné seriálov

Seriály pre deti na Cartoon Network
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na Skylink Live TV Sledovať

Ak sa potrebujete schovať pred dažďom alebo pred úmornými horúčavami, máme pre vás tip na super zábavu.

Obľúbená detská stanica Cartoon Network si pripravila naozaj zábavné leto. Cartoon Network bolo vždy zárukou poriadnej psiny a inak to nebude ani tento rok v lete, veď niektoré seriály z jeho produkcie patria dnes medzi klasiky televíznej tvorby. Na tomto obľúbenom kanáli si pre vás prichystali špeciálny letný program zložený z tých najobľúbenejších seriálov pre malých divákov i diváčky. Určite nie je dobré vysedávať pred televízorom celý deň, ale občas mrknúť na nejakú srandu tiež nie je od veci.

Najmä keď vám sprievodcu bude robiť jeden z najpovolanejších „kartoňákov“. Pamätáte sa na malého čudáka Gumballa a jeho podarenú rodinku, kde sa stále niekto s niekým hašterí a vyvádzajú si jeden druhému lotroviny? Tak presne tento Gumball sa rozhodol sledovať s vami v lete tie najlepšie seriály. Rodinka Wattersonovcov je všetko, len nie nudná a takisto je to aj s produkciou Cartoon Network. Medzi seriálmi sa určite mihnú aj Gumballovi kamoši – zábavný Banán Joe, duch Carrie a kto vie, možno sa cez prázdniny uvoľní do televízie aj jeden z elmorských učiteľov. Na Cartoon Network sa môžete tešiť na leto plné zábavy a vtipov. Samozrejme len tých najlepších a inteligentných vtipov, ktoré pobavia zaiste aj rodičov. Takže nesmúťte, ak práve prší, a bežte si zdvihnúť náladu nejakým dobrým seriálom!

Seriály pre deti na Cartoon Network

Pre deti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network streda 22. 7. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC