Pre deti

Gumballov úžasný svet: Darwinova ročenka

Gumballov úžasný svet: Darwinova ročenka
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na Skylink Live TV Sledovať

Často si ani neuvedomujeme, čo všetko naši kamaráti prežívajú. Stretávame sa hlavne v škole a zas tak veľa toho o sebe nevieme.

Niečo podobné si uvedomí aj Darwin, ktorého riaditeľ školy pán Brown požiada, aby vytvoril školskú ročenku. Darwin sa do toho s gustom pustí a začne zháňať fotografie a ďalšie informácie nielen o svojich spolužiakoch, ale aj o učiteľoch. Táto ročenka totiž musí byť niečo.

V šiestej sérii obľúbeného animáku z dielne Cartoon Network Gumballov úžasný svet, sa znovu na obrazovky vracajú obľúbení hrdinovia. Vďaka pripravovanej ročenke bude každý diel venovaný jednej postave a Darwinovi, ktorý v rámci príprav knihy zháňa všetky informácie. Neprídete tak o triedneho klauna Banána Joea, ducha Carrie alebo elmorských učiteľov. Pátranie to nebude jednoduché, Darwin musí zapojiť všetok svoj um, internet aj priateľov, aby sa mu ročenku podarilo zvládnuť. A samozrejme že sa pri všetkom dobre pobavíte a neprídete ani o gumballovský povestný humor.

Animovaný sitcom

Gumballov úžasný svet patrí k najpodarenejším a najpopulárnejším animákom z dielne Cartoon Network. Je plný zvláštnych postavičiek, ktoré sú často animované do reálnych kulís. Ale hlavne je to sitcom plný hlášok, odkazov, filmových narážok, takže sa pri ňom veľmi dobre bavia nielen deti, ale i rodičia. Práve neobvyklým a inteligentných humorom si seriál získal divákov po celom svete. Sme si celkom istí, že si Darwinova ročenka získa aj vás.

Gumballov úžasný svet: Darwinova ročenka

Pre deti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network sobota 18. 1. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC