Pre deti

DC Superhrdinky

DC Superhrdinky
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na Skylink Live TV Sledovať

Party superhrdinov, ktorí chránia nejaké mesto alebo rovno celú Zem, sú stále veľmi populárne. Preto vám chceme predstaviť DC Superhrdinky!

Partii superteenageriek tak trochu velí hlavne Wonder Woman, Supergirl a Batgirl, ale v animovanom seriáli sa stretnete prakticky so všetkými známymi komiksovými hrdinami, ktorí jednoducho len dostali k a so superplášťom ešte sukňu. Dievčatá sa až tak nelíšia od svojich obyčajných rovesníčok – tiež chodia do školy, snažia sa zlepšovať v najrôznejších odboroch, občas sa pohádajú, potom sa zase veselo udobrujú, ale hlavne keď niekto ohrozuje mesto, stoja vždy pri sebe. Ale nezažívajú len napínavé a nebezpečné dobrodružstvá. Občas narazia na podivné stvorenia, ktoré síce vyzerajú nebezpečne, ale v podstate ide o domácich miláčikov, len z inej galaxie. A tak sa pri testovaní vylepšeného auta stretnú so zeleným stvorením, ktoré ničí ulice a tvári sa veľmi nebezpečne, ale nakoniec sa z neho vykľuje len „zelený pes“ milujúci aport, najlepšie so stromami.

Seriál DC Superhrdinky je skôr odľahčený zábavný seriál zdôrazňujúci priateľstvo než nejaké poučné či výchovné dielko. V mnohých ohľadoch pripomína X-Menov, len nie je taký temný, naopak dievčatá superhrdinky majú zmysel pre humor a dokážu sa podpichovať nielen medzi sebou, ale robiť si žarty aj zo zloduchov. A keď už ide o superhrdinov, tak samozrejme v seriáli nesmú chýbať najrôznejšie supertechnické vychytávky.

DC Superhrdinky

Pre deti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network pondelok 9. 12. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC