Pre deti

Craig od potoka

Craig od potoka
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na Skylink Live TV Sledovať

Animáky vysielané na populárnej stanici Cartoon Network boli vždy trochu iné. Táto stanica o nudu nestojí, preto sú miestne „seroše“ vtipné a niekedy aj trochu drzé, napríklad ako Craig od potoka.

Nemajte však žiadne obavy! Hlavné je, aby sa dobre bavili deti, a tak na nich čaká inteligentný humor vychádzajúci z ich sveta – napríklad zo súrodeneckého poštuchávania alebo z detských dobrodružných výprav. Taký je aj nový seriál Craig od potoka, v ktorom sa ocitnete vo svojráznom svete, skoro by sa dalo povedať akejsi „republike“, ležiacej sa na brehoch potoka. Desaťročný Craig sem spoločne so svojimi kamarátmi uteká hneď po škole, niekedy ešte aj po večeri, a prežíva tu zábavné dobrodružstvá.

K jeho najlepším kamarátom patrí osemročná Kelsey, ktorá chodí zásadne v plášti a ani krok neurobí bez svojho parťáka, malého papagája, ktorý si myslí, že je sokol (túto dvojku si zaručene obľúbite). Ďalším do partie je trinásťročný „JP“, ktorého zase nestretnete inak ako v hokejovom drese, ktorý mu je síce veľký, ale na to frajeri nehľadia. Všetci sú trošku blázniví, ale dobrosrdeční, takže si pomáhajú a ťahajú za jeden povraz. Svojrázna trojica postupne mapuje územie okolo potoka a objavuje nových a nových kamarátov – niektorí milujú kone, iní by zase radi žili obklopení farbami a dúhou – a Craig všetko poctivo zakresľuje do ich špeciálnej mapy.

Skrátka Craigov svet je plný fantázie, hier a hlavne humoru. Ten oceníte aj ako rodičia a určite nebudete ľutovať, keď sa na pár dielov pozriete so svojimi ratolesťami. Možno si potom tiež vytvoríte svoju vlastnú krajinu aj s jednotlivými mestečkami a nakreslíte pre istotu ich mapu, nech sa v tom čarovnom detskom svete nestratíte.

Craig od potoka

Pre deti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network pondelok 15. 10. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC