Pre deti

Ben 10

Ben 10
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na Skylink Live TV Sledovať

Či sme vo vesmíre jedinou obývanou planétou, zatiaľ presne nevieme, ale keby sme neboli, mohlo by to znamenať kopu dobrodružstiev.

Napríklad ako v seriáli Ben 10, kde sa v každom diele zoznámite s novou planétou a jej obyvateľmi. Vesmír predstavuje nekonečné možnosti aj pre fantáziu, a to tvorcovia zábavného seriálu využili. Ben je trochu Malý princ, trochu Kirk zo Star Treku a trochu Star-Lord. Že vám tieto postavy veľa nehovoria (síce je to neuveriteľné, ale stať sa to môže), nevadí. Ben je jednoducho malý chlapec, ktorý však má niečo, čo nikto iný na našej planéte nie. Parádne super galaktické hodinky Omnitrix.

Vďaka týmto hodinkám sa premení nie na jedného superhrdinu, ale rovno na desať hrdinských mimozemšťanov. Tak vždy začínajú všetky jeho dobrodružstvá, pri ktorých cestuje vesmírom, stretáva sa s rozličnými tvormi, a hlavne chráni dobro pred zlom. A ako všetci dobre vieme, žiadny hrdina nebojuje úplne sám, aj keď Ben má k ruke svojich mimozemšťanov… Ale tiež mu vo všetkom pomáha Gwen a dedo Max, ktorí sa snažia, aby sa chlapec držal ďalej od malérov. Určite už je vám jasné, že jednoduché to mať nebudú. Kto by si so super hodinkami občas rád nezablbol trochu inak, že…

Seriál Ben 10 bol naozaj úspešný. Zbieral pozitívne reakcie od divákov aj kritikov a svojim tvorcom dokonca priniesol tri ceny Emmy. Aj to je dôkaz, že sa nejedná len o jednoduchú strieľačku niekde vo vesmíre, ale o vypointované príbehy plné fantázie a samozrejme tiež humoru. Ben je jednoducho správniak!

Ben 10

Pre deti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network pondelok 11. 3. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC