Pre deti

Bakugan: Obrnená aliancia

Bakugan: Obrnená aliancia – seriál pre deti
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na Skylink Live TV Sledovať

Aby bol svet v rovnováhe, musia neustále stáť na stráži bojovníci, ktorí budú brániť zlým silám ovládnuť nás.

K tým najlepším patria aj bojovníci Bakugan. Ide o akýchsi biomechanických bojovníkov, ktorí majú čiastočne podobu i zručnosti zvierat. Čiastočne sú však tiež roboti, takže majú super vychytané zbrane. Seriál Bakugan: Obrnená aliancia je už druhou sériou o týchto neohrozených bojovníkoch.

A kde sa vlastne vzali? Asi najviac o ich pôvode i schopnostiach vie štvorica teenagerov Dan Kouzo, Shun Kazami, Wynton Styles, Lia Venegas. Tí ešte pred spojením s Bakuganmi bojovali proti zlým silám sami, ale jedného dňa sa im do rúk dostali záhadné mechanické gule, z ktorých sa nakoniec vykľuli ich verní a udatní parťáci. Spoločne sa snažia náš svet chrániť pred tými, ktorí prepadli silám zla a túžia po ohromnej moci či po ovládnutí nášho sveta. Všetci spoločne sa tak starajú o zachovanie rovnováhy tak, aby zlo vždy dostalo príučku.

Akční pokémoni

Bakugan vychádza ako mnoho ďalších japonských anime z komiksu. Seriál nadväzuje na tradičný vizuál japonskej mangy, ale inak je oveľa akčnejší čo sa štýlu animácie i deja týka. Bakugani sú neohrození, majú veľa zbraní, ale aj magickú moc. Tento seriál sa nesnaží deti prvoplánovo vychovávať, ale chce ich baviť a ukázať im, že statočnosť sa stále cení, ale tým najdôležitejším je mať tých správnych a verných parťákov.

Bakugan: Obrnená aliancia

Pre deti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network streda 6. 1. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC