Pre deti

Steven Universe – Avengers pre najmenších

Steven Universe – Avengers pre najmenších
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na Skylink Live TV Sledovať

Planéta Zem je v permanentnom ohrození. Že o tom nič neviete? Buďte radi, všetkých nás totiž chráni Steven a jeho parta.

V malom, ničím zaujímavom mestečku menom Beach City kdesi v Spojených štátoch žije úplne obyčajný chalan Steven. Aj keď zase až taký obyčajný nie je. Jeho najlepší kamaráti a zároveň aj spolubývajúci sú humanoidi, na ktorých si občas robí zálusk nejaký záporák z vesmíru.

Keby nebolo ich a ich kúzelných kameňov, naša planéta už by určite neexistovala a Steven by vám nemohol rozprávať svoje dobrodružstvá. Granát, Ametyst a Perla nie sú jedinými strážcami, patrí k nim totiž aj sám Steven. Ten sa však musí so svojou rolou postupne zžívať a naučiť sa svoje schopnosti ovládať.

 Je jasné, že pri tom všetci zažijú veľa zábavy. Ani superhrdinovia len tak nepadajú z neba. Aj keď niektorí vlastne občas áno, najprv ale musia podstúpiť tréning a spoznať samých seba, aby mohli ľuďom naozaj pomáhať. Steven je trochu nemotorný, preto mu niektoré veci trvajú dlhšie, nakoniec však vždy na všetko príde a každá šlamastika dopadne dobre. Seriál je zložený z krátkych dielov, ktoré sa vôbec nikam neponáhľajú, čo je príjemná výnimka medzi pretechnizovanými a príliš akčnými seriálmi. Všetko, každá maličkosť tu má hlavu aj pätu, jednotlivé udalosti do seba krásne zapadajú, aj keď si na niektoré rozuzlenia musíte občas počkať.

Steven vám totiž môže vyrozprávať len to, čo sa prihodí priamo jemu, a tak je seriál plný tajomstiev i napätia. Za pomyselnú čerešničku potom považujeme inteligentný scenár plný láskavého humoru. Stevenov svet jednoducho stojí za to!

Steven Universe

Pre deti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network pondelok 30. 7. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC