Dokument

Zrodení v Afrike

Zrodení v Afrike
Skylink Live TV

Sledujte na National Geographic Wild HD na Skylink Live TV Sledovať

Divoká Afrika vie byť dosť nebezpečná. Takmer na každom kroku čaká na človeka nejaké riziko. Ale čo zvieratá, aké nástrahy čakajú na ne?

Možno by sme sa mali spýtať ešte inak, kedy na zvieratá čaká najviac nebezpečenstva? Predsa keď sú ešte bezbrannými mláďatami. Trojica dokumentov – Škola prežitia, Nástrahy života a Lekcie lovu – vás postupne prevedie všetkými skúškami, ktoré musia malí „divosi“ zložiť, než sa môžu slobodne vydať vlastnou cestou do divočiny. Budete sledovať, ako sa učia prvé krôčiky, ako rastú a ako sa z nevinných hier stáva naozajstný lov. Budete však svedkami nielen roztomilých chvíľ plných nehy s ich skúsenými matkami, ale zažijete aj chvíle hrôzy. Sú to totiž mláďatá, ktoré majú najviac nepriateľov a často ich ani celé stádo alebo tlupa nedokáže ochrániť. Samozrejme že na vás čaká doslova salva záberov, ktoré budú dojímať, ale aj baviť svojou bezprostrednosťou aj roztomilosťou. Neexistuje asi nič krajšie ako malé nevinné stvorenia, ktoré si hopkajú po svete a nemajú ani tušenie, čo všetko na nich čaká. Tým hlavným, na čo sa môžete tešiť, je však v prvom rade veľa zaujímavých informácií zo života prapodivných zvieracích druhov. Jedno však zostáva rovnaké – drobci sa zo všetkého najradšej hrajú a mamy sú starostlivé, či už sú v kožuchu, alebo bez neho.

Zrodení v Afrike

Dokument
Foto Nat Geo Wild
National Geographic Wild HD pondelok 14. 1. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC