Dokument

Môj najlepší kamarát je zviera

Môj najlepší priateľ je zviera – dokumentárny seriál
Skylink Live TV

Sledujte na Love Nature HD na Skylink Live TV Sledovať

Ako vznikajú nečakané priateľstvá?

Naozajstné priateľstvo je možné nadviazať medzi kýmkoľvek a nezáleží pritom na vzhľade. Je to tak dokonca aj medzi úplne odlišnými živočíšnymi druhmi. Dojemný prírodopisný seriál natáčaný po celom svete vám predstaví fascinujúce príbehy ľudí, ktorí si vytvorili neobvyklé puto so zvieratami. Každá epizóda obsahuje šesť pútavých príbehov, ktoré dokazujú, že rešpekt, dôveru a vzájomné porozumenie možno nájsť aj na tých najprekvapivejších miestach. 
Zoznámite sa s malým klokaním mláďaťom, o ktoré je treba sa starostlivo starať, s verným mladým gepardom zachráneným tesne pred smrťou, s húfom maznavých žralokov, s ochrancom posledných dvoch žijúcich nosorožcov tuponosých severných alebo s roztomilým bobríkom, ktorý si v domove svojich pánov stavia hrádzu z plyšových hračiek. Emotívna šesťdielna séria vás presvedčí o tom, že pravé priateľstvo nepozná hraníc.

Môj najlepší kamarát je zviera

Dokument
Foto Love Nature
Love Nature HD sobota 17. 2. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC