Dokument

Ľudské limity

Ľudské limity
Skylink Live TV

Sledujte na Spektrum HD na Skylink Live TV Sledovať

Planéta Zem je plná fascinujúcich tvorov žijúcich na súši, na pevnine aj lietajúcich v oblakoch. Viete však, ktorý tvor dokáže opanovať všetky tieto priestory?

Kto iný ako človek. Ľudské telo je úžasný stroj, ktorý sa vie prispôsobiť takmer akémukoľvek prostrediu. A keď to náhodou nie je možné, je tu ľudský mozog, ktorý vymyslí nejaký úchvatný „výtvor“, vďaka ktorému tak trochu obídeme fyzikálne zákony a dostaneme sa aj do miest, kam by sme za normálnych okolností ísť nemohli. Napriek tomu však máme svoje limity, určité hranice, ktoré proste prekonať nedokážeme. Čas od času sa ale narodí niekto, koho ako keby sa žiadne limity nedotýkali. Dokumentárny seriál vám predstaví týchto „superľudí“ zblízka. Vyzerajú ako my, správajú sa ako my, ale pritom dokážu lietať alebo prežijú zásah elektrickým prúdom, ktorý by za normálnych okolností človeka usmažil ako slaninu. Navyše väčšina z nich ešte nedosiahla plnoletosť! Ako je možné, že sa môže niekto naučiť dvadsať jazykov a vy bojujete s dvoma? Je to nejaký zázrak? Sú to vôbec ľudia? Na všetko vám odpovieme aj s pomocou najmodernejších 3D animácií, unikátnych snímok a modernej vedy. Zároveň vám predstavíme niekoľko výnimočných žien i mužov, ktorí sú z určitého uhla pohľadu vyvolení, ale svojím spôsobom zároveň tiež prekliati.

Ľudské limity

Dokument
Foto Spektrum HD
Spektrum HD pondelok 22. 10. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC