Dokument

Do ringu!

Do ringu!
Skylink Live TV

Sledujte na National Geographic Wild HD na Skylink Live TV Sledovať

Zvieratá nie sú len mierumilovné a roztomilé stvorenia, na ktoré sa občas zájdeme pozrieť do ZOO, keď chceme vidieť trochu exotiky, alebo ktoré si kúpime domov a dovolíme im pokojne spať aj v posteli. Aj tí najroztomilejší chlpáči sa dokážu poriadne naštvať a so svojím protivníkom si drsne vybaviť účty.

Ako už je zvykom, seriály z produkcie National Geographic Channel sú vždy zaujímavé a vizuálne neuveriteľne príťažlivé. Vďaka nim môžeme objavovať končiny, kam ľudská noha snáď ešte nešliapla, môžeme navštíviť aj tie najvzdialenejšie dediny, vystúpiť na tie najvyššie vrcholky hôr a sledovať zvieratá v tých najbizarnejších situáciách.

Aj ďalšia séria obľúbeného dokumentárneho seriálu Zvierací klub bitkárov opäť ponúkne neuveriteľné zábery súbojov, pri ktorých vám bude tuhnúť krv v žilách. Uvidíte, ako to vyzerá, keď sa do seba pustia zvierací titani – levy nie sú len majestátni králi zvierat a výborní lovci, ale aj hrdí bojovníci. Keď na to príde, neváhajú svojho protivníka aj zabiť. Rovnako tak slony si vedia dupnúť, a že sa poriadne otrasie zem pri ich obrovských rozmeroch. Ak niekde uvidíte žirafy s prepletenými krkmi, tak verte, že nejde o láskyplné objatie, ale o tuhý boj. Na drsných bojovníkov však môžeme naraziť aj v našich zemepisných šírkach. Pošťastí sa to len málokomu, ale vidieť taký vlčí súboj tiež nie je nič pre slabšie povahy. Alebo jelene, tie keď sa do seba pustia hlava nehlava, tak lietajú „triesky“.

Mohli by sme v podobnom zozname pokračovať ešte dlho, pretože konflikty sú jednoducho vlastné všetkým tvorom na našej planéte. Odborníci na Nat Geo Wild HD sa však pokúšajú vysvetliť, prečo k takýmto súbojom vlastne dochádza. Čím sú v prípade jednotlivých druhov motivované a prečo nezriedka končia smrťou jedného z bojovníkov. Zvierací klub bitkárov vám poodhalí naozaj drsnú tvár prírody.

Zvierací klub bitkárov

Dokument
Foto Nat Geo Wild

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC