Súťaž

Vyhrajte zájazd do Disneyland® Paris pre celú rodinu

Vyhrajte zájazd do Disneyland® Paris pre celú rodinu
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na Skylink Live TV Sledovať

Kde inde ako v Disneyland® Paris môžete stretnúť princeznú Locika zo seriálu na vlásku! Nenechajte si ujsť jedinečnú šancu a zapojte sa do súťaže o rodinný zájazd a ďalšie krásne ceny.

Kto by nemiloval prekrásnu a odvážnu princeznú Lociku s jej rozprávkovo dlhými vlasmi, ktoré jej pomohli z mnohých problémov. Hlavnú hrdinku animovanej hudobnej komédie Na vlásku zo štúdií Walta Disneyho budete od 25. septembra vídať na Disney Channel v rovnomennom seriáli, ktorý nadväzuje na úspešný film na motívy rozprávky bratov Grimmovcov.DisneySK2_web.jpgK príležitosti premiéry seriálu Na vlásku pre vás Disney Channel pripravil súťaž o rodinný zájazd do Disneyland® Paris

Disney Channel vás spolu s Disneyland® Paris pozýva na oslavu 25. výročia! Navštívte s celou rodinou svet rozprávok a zázrakov a poznajte kúzelnú ríšu Walta Disneyho.

Vyhrajte zájazd pre celú rodinu alebo jednu zo sto originálnych Disney bábik Locika!

Hlavnou cenou je zájazd pre štvorčlennú rodinu do Disneyland® Paris v období 19. - 21. 4. 2018. Cena zahŕňa nielen ubytovanie a stravu priamo v Disneylande, ale aj letenky, dopravu až na miesto a VIP stretnutia s hlavnými hrdinami seriálu Na vlásku.DisneySK3_web.jpgA aké zážitky na Vás v Disneyland® Paris čakajú?

Pre malých kráľov aj kráľovné je pripravený rozprávkový valčík The Starlit Princess Waltz so všetkými Disney princeznami vrátane krásnej Lociky, Belle alebo Popolušky.
Tešiť sa môžete aj na novú show Disney Illuminations, v ktorej vás Mickey zavedie na zámok spiacej princeznej Ruženky, uvidíte ohromujúce ohňostroje, neuveriteľné svetelné projekcie a úžasné špeciálne efekty, ktoré privádzajú k životu nie len  klasické Disney príbehy, ale aj tie nové vrátane Star Wars, Ľadového kráľovstvo a Pirátov z Karibiku. Máte sa na čo tešiť!

Ako sa súťaže zúčastniť?

Do súťaže sa zapojíte zodpovedaním dvoch súťažných otázok. A rovnako ako je tomu v rozprávkovom svete, ani tu sa fantázii medze nekladú. Čím originálnejšu odpoveď na otázku Prečo máte radi princeznú Lociku zo seriálu Na vlásku, tým väčšia šanca uspieť. Držíme palce!


Pravidlá súťaže nájdete na stiahnutie TU.

 

1) Napíšte nám, prečo máte radi princeznú Lociku zo seriálu Na vlásku.
2) V ktorom vystúpenie k 25. výročiu Disneyland® Paris môžete uvidieť obľúbenú princeznú Lociku?
Kde možno nájsť číslo karty Skylink?
Číslo karty Skylink
najdete zde:

Poznámka:
Číslo karty opíšte
bez medzier vrátane
posledná kontrolnej číslice

Súťaž

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC