Súťaž

Súťažte s Nat Geo WILD a zažite žraloky na vlastnej koži

Týden se žraloky
Skylink Live TV

Sledujte na National Geographic Wild HD na Skylink Live TV Sledovať

Prastarí predátori, ktorí našu planétu obývajú už pekne dlhé obdobie , patria k obávaným morským živočíchom. Koľko je pravdy na tom, že sú to krvilačné monštrá? Prečo útočia na ľudí? Doslova na zúbok sa týmto záhadným zvieratám pozrieme v sérii programov týždňa so žralokmi na programe Nat Geo WILD.

Počas týždňa sa vám zo žralokov občas budú ježiť vlasy strachom, ale tiež sa neubránite obdivu, pretože títo ohromní a obávaní lovci sú veľmi inteligentné živočíchy, ktoré sú jen zahalené rúškom tajomstva. Zoznámte sa s ich svetom v sérii dokumentov.

Začíname už 22. 8. 2016 s dokumentom Obrí žralok kladivohlavý, nasleduje séria Keď žraloky útočia, ďalej Žraloky z Alcatrazu kde popíšu, ako dozorcovia dohliadali na to, aby väzni neutekali a týždeň so žralokmi zakončíme Prenasledovaním žraloka kladivohlavého .

Viac sa o dokumentoch dozviete TU.

 

S Nat Geo WILD si môžete zasúťažiť a vyhrať rodinné vstupné do Morského sveta, ktorý vás prevedie tajomným svetom morských hlbín. V morskom svete môžete obdivovať veľké množstvo živočíchov vrátane obávaných žralokov. A ako sa zúčastníte súťaže? Stačí správne odpovedať na nasledujúcu otázku:

 

Pravidla súťaže:

Súťaže sa môžu zúčastniť všetci zákazníci satelitnej televízie Skylink, ktorí si predplácajú jeden zo základných balíčkov Multi, Kombi, Multi HD, HD Plus, Komplet alebo Flexi 7. Do zlosovania budú zaradené odpovede, zaslané do 31.8.2016 do 23:59 hodiny.

Súťaž
Foto Nat Geo Wild

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC