Pre deti

Victor a Valentino

Victor a Valentino – animovaný seriál pre deti
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na Skylink Live TV Sledovať

Mať dobrého parťáka je základ dobrej srandy. Victor a Valentino sú perfektní parťáci.

Ďalší vtipný animák Victor a Valentino, pod ktorým je podpísaný kanál Cartoon Network, je presne tým pravým pre malých nezbedníkov. Chlapci žijú v slnečnom Mexiku, ktoré hýri farbami, hudbou a dobrotami, a neustále vymýšľajú nejaké lotroviny.

Kým Victor je malý diabol, Valentino sa viac zaujíma o vedu a rôzne technické hračky. Victor je navyše horúca hlava, takže čokoľvek ho napadne, okamžite to začne realizovať. Valentino ho čas od času upozorní na isté riziká, ale rýchlo ho kamarátovo nadšenie pre nejaký diabolský plán nadchne a vezie sa v tom s ním. A tak napríklad sabotujú všetkých predajcov sladkostí v meste, aby si mohli kúpiť vysnívaný ďalekohľad. Alebo sa im podarí poriadne naštvať inak dobrosrdečnú babičku. Skrátka spoločne chlapci vystrájajú psie kusy, a aj keď ostatných v meste celkom trápia, všetci ich tam majú radi. Nakoniec totiž vždy uznajú, že to prehnali a snažia sa dať veci do poriadku. O čertove rožky však nikdy neprídu a len čo skončia s jednou vylomeninou, už-už vymýšľajú ďalšiu.

Zábava pre malých i veľkých

Ako je u animákov z Cartoonu zvykom, nikdy to nie je len zábava pre drobcov. Aj Victor a Valentino sú seriálom plným filmových narážok, takže sa tam občas mihnú scény ako z westernov. Nevinne vyzerajúci seriál toho v sebe ukrýva naozaj veľa, ale hlavne je o nefalšovanom kamarátstve dvoch bláznivých chalanov.

Victor a Valentino

Pre deti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network pondelok 25. 1. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC