Pre deti

Veselá svorka raťafákov

Veselá svorka raťafákov
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na Skylink Live TV Sledovať

Pamätáte sa na deväťdesiate roky, kedy na každej lopte, aktovke a tričku boli roztomilí fľakatí dalmatínci? Tak teraz sú späť v seriáli Dalmatínska 101!

Ako to tak vyzerá, vlaňajší a tento rok sú roky návratov animovaných hrdinov. Potom, čo sa na obrazovky vrátili káčerovia z Káčerova, hlásia comeback aj populárni chlpatí dalmatínci. Tí dnes spokojne žijú v samotnom centre Londýna, kde sa im naozaj darí. Strakatá rodičovská dvojica sa naozaj činila, pretože ich domček na adrese Dalmatínska 101 obýva rovných 101 dalmatíncov!

Ustrážiť taký uzlíček divochov im dá poriadne zabrať... Navyše, keď už v dome nemáte len roztomilé malé šteniatka, ale aj psích pubertiakov, ktorí začínajú mať vlastné sny a túžby. Aby sme nezabudli, skúste hádať, ako sa táto kopa štvornohých čertíkov volá. Malá nápoveď, každé meno sa začína na písmeno... D! (Môžete si vyskúšať, koľko takých mien vymyslíte.) Vyznať sa v tom nie je nič jednoduché, ale Mama s Ockom si vždy nakoniec so svojimi šteňatami nejako poradia. Štúdio Disney tradične patrí k animátorským „veľmociam“, a tak si môže dovoliť siahnuť medzi staršie seriály aj filmy a občas dať nový kabát v minulosti obľúbeným programom.

Nápad vrátiť do hry dalmatíncov je skvelý. Malí beťári sú totiž roztomilí, neustále niečo vyvádzajú a vy máte vďaka nim hneď lepšiu náladu. Samozrejme že animovaný svet ponúka nespočetné množstvo možností, čo taká tlupa môže vyviesť, rozbiť, koho podpichnúť a niekedy aj trochu pohnevať. Každá seriálová epizóda Dalmatínska 101 tak ponúka zábavný príbeh, ktorý samozrejme vždy dobre dopadne. Jediné nebezpečenstvo spočíva v tom, že určite opäť pribudne detí, ktoré budú rodičov prosiť o kúpu takého malého bielo-čierneho havkáča...

Dalmatínska 101

Pre deti
Foto Disney Channel
Disney Channel pondelok 25. 3. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC