Pre deti

Totálna dramarama

Seriál pre deti Totálna dramarama
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na Skylink Live TV Sledovať

Chceli by ste občas vrátiť čas a byť o niečo mladší? Hrdinom zo seriálu Totálna dramarama sa to podarilo.

V spinoffe pôvodného seriálu sa partička pubertálnych detí dostane do paralelného vesmíru, kde ako zázrakom omladnú. Zrazu sa z nich stanú malí škôlkari, ktorí však rozumovo zostávajú v pubertálnom veku. Už je vám určite jasné, že Totálna dramarama je vtipný animák plný absurdných situácií. Škôlka, do ktorej hlavní hrdinovia chodia, nie je vôbec taká, akú poznáme u nás. Nie sú tam žiadne milé pani učiteľky, ale všetkému vládne drsný Šéf, ktorý nastoľuje skôr vojenskú morálku než hravú atmosféru. To ale deťom vôbec nevadí, pretože Šéfa vždy dokážu nejako oblafnúť. Môžete sa tešiť na vážne vtipné diely. Do škôlky napríklad príde pani zoologička s dodávkou plnou zvierat, aby sa deti mohli s chlpáčmi aj operencami zoznámiť. A neboli by to „dramaramáci“, aby nevyviedli nejakú hlúposť, napríklad aby sa niekto z nich nezamiloval do kurčaťa. Samozrejme pri tom nemôžu chýbať vtipné hlášky: „Ty brďo! Prvýkrát vidím kura bez kečupu!“ Okrem dielu Kuracia láska sa môžete tešiť napríklad na Ničiteľov zloduchov, Balenie múmie, Zamorenie bacilmi a podobné bláznivosti. Do škôlky, ako je táto, by si prialo chodiť každé dieťa, ale učiť v nej, by si neprial asi žiadny dospelý. Napriek tomu ide o skvelé miesto plné zábavy a dobrodružstva.

Bez humoru ani na krok

Seriály na Cartoon Network sú doslova povestné svojím humorom. Táto stanica chce malých divákov hlavne rozosmievať a baviť. Totálna dramarama je toho žiarivým príkladom. A nie je to seriál len pre deti, svoje si v ňom nájdu aj dospelí, pretože láskavý humor je zriedený aj kvapkou irónie a „dospeláckych“ odkazov. 

Totálna dramarama

Pre deti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network pondelok 17. 2. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC