Pre deti

Zachrante vianoce!

Zachrante vianoce!
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na Skylink Live TV Sledovať

Vianoce sú sviatky pokoja a mieru, kedy by mala byť rodina pohromade, a všetci by si mali užívať spoločné chvíle. Lenže občas ten pokoj a mier naberie iné obrátky.

Danny je teenager, do školy chodí občas celkom rád, občas aj nerád, mladší brat so sestrou mu samozrejme lezú na nervy a vôbec najlepšie by bolo, keby bol konečne dospelý a mohol si robiť, čo sa mu zapáči. Tak ako jeho strýko Nick. Ten zatiaľ žiadnu rodinu nemá, a tak Dannymu pripadá ako pohodár, čo si vie užívať život, ale jeho rodičia majú iný názor.

Počas vianočných sviatkov musia Dannyho rodičia na chvíľu odísť a na poslednú chvíľu nezoženú inú pestúnku ako Nicka. Nič nenasvedčuje žiadnej katastrofe, drobci už spia a Danny s Nickom si spokojne lebedia pri televízii. Lenže v tom im do domu vtrhne Santa. Tučný chlapík v červenom, ktorý sa teší na sušienky, to ale rozhodne nie je. Naopak je to taký vianočný manažér, ktorý používa najmodernejšiu techniku a super prístroj na zmenšovanie a zväčšovanie vecí. Danny s Nickom sú nadšení! Samozrejme si Santove hračičky chcú v nestráženom okamihu vyskúšať, čo sa im nakoniec podarí. A na poriadne trable je zamiesené… Rozjarená dvojica strýka so synovcom totiž hrozí, že zničí Vianoce.

Na Štedrý deň by mal byť priestor aj pre zábavu, takže si film To bola noc určite nenechajte ujsť. Táto bláznivá komédia pobaví zaručene celú rodinu, nielen malých krpcov. Aspoň vám čakanie na Ježiška bude utekať príjemnejšie.

To bola noc

Pre deti
Foto DISNEY CHANNEL
Disney Channel nedeľa 24. 12. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC