Pre deti

Tarzan 2

Tarzan 2
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na Skylink Live TV Sledovať

Kto by nepoznal príbeh osirelého chlapca, ktorého sa ujala gorilia mama Kala a vychovala z neho nefalšovaného kráľa džungle, Tarzana!

Ešte kým sa však Tarzan stal kráľom džungle a kým mu život skomplikoval profesor Porter a jeho krásna dcéra Jane, bol aj tento divoch len malý chlapec. A navyše dosť nešikovný. Žiadny učený ale predsa z neba nespadol, stačí mať trpezlivosť, dobrý vzor a kamarátov.

Malý Tarzan sa snaží zapadnúť do svojej rodiny, teda tlupy, čo mu sily stačia. Spočiatku to veľmi nejde, ale všetci hrdinovi jeho nešikovnosť odpúšťajú. Raz však svojou nerozvážnosťou ohrozí celú tlupu, čím končí všetka sranda.

Aby nikomu ďalšiemu neublížil, radšej utečie do nekonečnej džungle, kde sa musí prvýkrát v živote spoliehať len a len sám na seba. Škola je to tvrdá, našťastie mu osud pripletie do cesty tajomného tvora Zugora. Tarzan vďaka nemu pochopí, že byť iný a nezapadať nemusí byť vždy na škodu. A tiež spozná, čo že je najväčšie kúzlo na svete – mať rodinu a priateľov. Či už ste ako oni, alebo tak trochu trdlo a nešika.

Animák z disneyovskej dielne voľne doplňuje svojho staršieho – a treba podotknúť, že aj populárnejšieho – predchodcu z roku 1999. Kúzlo rozprávok od Disneyho však nájdete aj tu, nebudú chýbať zábavné postavičky, láskavý humor ani veselé pesničky. Hlavne drobcom sa Tarzan 2 určite bude páčiť.

Tarzan 2

Pre deti
Foto Disney Channel
Disney Channel piatok 9. 2. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC