Pre deti

Tajný život K. C.

Tajný život K. C.
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na Skylink Live TV Sledovať

Zvládať školu a k tomu takmer denne zachraňovať svet, to chce nielen talent, výdrž, ale aj nadhľad a zmysel pre humor.

Ani jedno začínajúcej agentke a študentke zároveň K. C. Cooper nechýba. Ako triedna premiantka a prirodzený talent na matematiku má veľa vecí jednoduchších. Nemusí tráviť večery nad učebnicami, lenže si neužije ani veľa zábavy, teda tej obyčajnej, na ktorú sú stredoškoláci zvyknutí. Namiesto toho sa K. C. s rodičmi púšťa do nebezpečných úloh, aby spoločne pochytali rôznych zločincov a zabránili tak ovládnutiu sveta nejakým zlosynom, alebo horšie, zničeniu našej planéty.

K. C. sa jednoducho nikdy nenudí. A nudiť sa s ňou nebudete ani vy. Jej rodičia, Craig a Kira, sú niekedy trochu nepraktickí, na teplé rodinné večere si práve nepotrpia, ale keď dôjde na akciu, sú to tí najlepší učitelia a agenti v jednom. K. C. sa stále musí učiť niečo nové, takže sa občas stane, že nechtiac dostane všetkých do problémov, ale nakoniec sa vždy všetko vyrieši a v dobré obráti. Okrem tejto „akčnej“ trojice sa v zábavnom seriáli Tajný život K. C. zoznámite aj s jej bratom Erniem a humanoidom Judy (neverili by ste, aké výhody má mať za sestru robota). S mladšími súrodencami je niekedy ťažké vyjsť, ale tým najzložitejším pre K. C. je udržať všetko utajené pred svojimi kamarátmi. Takže aj keď je K. C. malým matematickým a technickým géniom, občas v škole pôsobí skôr ako šialenec, ktorý nie úplne presne vie, čo práve robí.

Zábavný dobrodružný seriál cieli hlavne na teenagerov, ktorí sa v mnohých situáciách spoznajú – hlavne súrodenecké vzťahy sú tu vystihnuté na jednotku. Menšie deti chvíľami nemusia stíhať svižný dej, ale aj tak môžu aspoň pochytiť nejakú tú matematickú „múdrosť“.

Tajný život K. C.

Pre deti
Foto Disney Channel
Disney Channel pondelok 3. 12. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC