Pre deti

Táborový ostrov

Seriál pre deti Táborový ostrov
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na Skylink Live TV Sledovať

Prázdniny sú v plnom prúde a nejedno dieťa sa teší do tábora, kde bude hrať veľa hier a zažije nové dobrodružstvá.

Podobne sú na tom aj kamaráti Oskar a Ježka z nového animovaného seriálu Táborový ostrov. Obaja sú naozaj natešení na letný tábor, kde budú konečne tiež prespávať. Sú zvedaví, čo nové ich čaká. Zozačiatku tábor vyzerá obyčajne, je v ňom veľa ďalších malých táborníkov, stany, spoločné priestory, usmievaví vedúci a okolo nádherná príroda. Ako sa zdá, tieto prázdniny sa naozaj podaria. Lenže akonáhle rodičia svojich malých táborníkov opustia a vydajú sa na cestu späť domov, Oskar s Ježkou zistia, že neprišli do žiadneho obyčajného tábora. Na Táborovom ostrove sa začnú diať naozaj čudné veci! Pochybovali ste niekedy o existencii jednorožcov? Tak pozor, naozaj existujú, len sa skrývajú pod falošnou identitou obyčajných koní. A čo potom mimozemšťania, tí sú tiež skutoční! Aby toho nemali Oskar s Ježkou málo, pod posteľou na nich číhajú strašidlá, a k tomu všetkému sú táboroví vedúci černokňažníci! Toto naozaj nie je hocijaký tábor.

Magické dobrodružstvá

Svet na Táborovom ostrove je naozaj tajomný a magický, ale rozhodne nie strašidelný. Oskar s Ježkou proste objavujú niečo, o čom si mysleli, že je len v rozprávkach. A vaše ratolesti môžu tieto čarovné dobrodružstvá okorenené aj vtipom prežívať s nimi. Nemusíte patriť k nadšeným táborníkom, aby ste všetkému porozumeli. A kto vie, možno seriál navnadí deti natoľko, že na budúci rok budú chcieť zažiť táborové dobrodružstvo na vlastnej koži.

Táborový ostrov

Pre deti
Foto Cartoon Network

Réžia Niki Yang

Rok 2020

Cartoon Network pondelok 10. 8. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC