Pre deti

Soy Luna – seriál, ktorý bude poriadna „jazda“

Luna s kamarátkami
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na Skylink Live TV Sledovať

September už je v plnom prúde, ale to neznamená, že by ste sa mali zatvoriť doma a myslieť len na školské povinnosti. Život totiž môže byť poriadna jazda, a to doslova! Presvedčí vás o tom Luna, teenagerka, ktorá sa bez kolieskových korčúľ nepohne ani na krok.

Luna je úplne spokojná doma v Mexiku, kde má všetko, po čom túži. Skvelých kamarátov, milých a obetavých rodičov, školu aj brigádu, ale hlavne svoje milované kolieskové korčule, na ktorých sa preháňa po meste celý deň. Nielenže sa vďaka nim dostane všade rýchlejšie, ale predovšetkým si na nich užíva svoj milovaný domov, radosť z pohybu a sem-tam vystrúha aj nejakú tú tanečnú figúru. Jej najväčším snom je stať sa tanečnicou na korčuliach.
 
Celý svet sa jej však obráti hore nohami, keď sa musí presťahovať do Argentíny. Mexiko opúšťa veľmi nerada, ešte že má so sebou svoje korčule. Smútok Lune ale nevydrží dlho, pretože objaví súťaž Jam & Roller a hneď má pre čo žiť. Sála, v ktorej sa na korčuliach preháňajú ďalší tanečníci a v ktorej spozná nových priateľov i lásky, je navyše úplne rovnaká ako tá, v ktorej v jednom zo snov vyhrala korčuliarsko-tanečnú súťaž. 
 
Celkom nový seriál pre teenagerov nadchne hlavne dievčenské publikum – dievčatá sa môžu tešiť na romantické scény, zaujímavé módne kreácie hlavných hrdiniek a sympatických fešákov, ktorí sa budú uchádzať o Lunine srdce. Avšak ani chlapci neprídu skrátka a kto vie, možno by ich freestylové korčuliarske umenie ostrieľaných borcov mohlo inšpirovať k tomu, ako očariť svoje vysnívané dievča. Tak či tak, tento zábavný seriál plný farieb a juhoamerického temperamentu vám určite spríjemní nadchádzajúce jesenné podvečery.
 
Viac nájdete v tabletovom magazínu, ktorý je dostupný pre iOS a Android, alebo pre PC.

Soy Luna

Pre deti
Foto Disney Channel
Disney Channel pondelok 3. 10. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC