Pre deti

Rýchla Layne

Rýchla Layne
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na Skylink Live TV Sledovať

Rýchle autá a dobrodružstvá nie sú len zábavou pre chlapcov. Baby to vedia tiež poriadne rozbaliť – ako v seriáli Rýchla Layne.

Novinka na Disney Channel poriadne šliape na plyn od samého začiatku. Layne sa môže zdať na prvý pohľad ako obyčajné násťročné dievča. Chodí do školy, občas ju tam niečo baví, občas nie, má pár svojich najlepších kamošiek a nemôže sa dočkať, kedy bude dospelá a bude zažívať naozajstné dobrodružstvá, pretože práve teraz je život strašná nuda. Ale! Má jednu neobyčajnú výhodu, dvoch trochu šialených rodičov. Sú strašne inteligentní, trochu nerdi, tiež sú samozrejme dobrí, ale hlavne majú v garáži neuveriteľný vynález – superrýchle hovoriace auto! Oranžový športiak na prvý pohľad vyzerá obyčajne, rovnako ako Layne, ale pod kapotou skrýva plno vychytávok a taktiež je dosť ukecaný. Presne auto pre našu Layne. Akonáhle ho objaví, tí dvaja sa do seba prakticky zamilujú. Layne miluje vzrušenie, nebojí sa riskovať, a hlavne je pre každú zlobu. Kamarátky sú občas zdesené, aké kúsky Layne so svojím novým motorovým parťákom vyvádza, ale nikdy sa nikomu nič nestane a z Layne je zrazu malá pirátka ciest aj ochrankyňa poriadku v meste. Najmä rodičia si budú pamätať slávny seriál, v ktorom Michael Knight (David Hasselhoff) chytá zloduchov v nadupanom hovoriacom športiaku s názvom K.I.T.T. Toto je len trochu modernejšia verzia pre školopovinné dievčatá. Tešiť sa môžete na veľa vtipov, inteligentný humor i napínavú akciu. Rýchla Layne je super seriál, ktorý má hlavu a pätu a (nielen) malé milovníčky rýchlych áut určite nadchne.

Rýchla Layne

Pre deti
Foto Disney Channel
Disney Channel pondelok 20. 5. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC