Pre deti

Rodinná idylka trochu inak

Rodinka úžasných
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na Skylink Live TV Sledovať

Venovať sa rodine, chodiť do práce, byť čo najlepším rodičom – tak vyzerá úplne obyčajný život. Lenže keď ste Bob Parr, kedysi známy ako pán Úžasný, potom je to desivá nuda a krotiť svoje superschopnosti dá poriadne zabrať. Keby sa tak objavil nejaký zloduch, na ktorého dolapení by sa Bob mohol zase vyblázniť...

Jeho želanie sa mu splní, pretože ako je známe, zlo nikdy nespí. Na tajomnom ostrove pekne v ústraní jeden šialenec zostrojil najrôznejšie monštrá a teraz sa s ich pomocou chystá ovládnuť svet. Je teda čas povolať pána Úžasného späť do služby! Bob je samozrejme nadšený, len sa trochu bojí, čo na to jeho manželka – mimochodom bývalá Elastička. Majú predsa len tri deti a obliecť si svoj super kostým znamená tiež dosť riskovať krk. Lenže táto podarená rodinka ťahá za jeden povraz, zvlášť keď supernadanie v nej majú nielen rodičia. 

Lenže po rokoch „pokojného rodinného života“ – s tromi deťmi to je vždy divočina – nie je len tak vrátiť sa späť. Napríklad taký rastúci pupok dokáže potrápiť aj toho najväčšieho superhrdinu. Času však nie je nazvyš, a tak sa do záchrany sveta pustí celá rodinka Úžasných spoločne.

Keď sa spoja velikáni ako Disney a Pixar, je jasné, že výsledkom nemôže byť nič zlé. Rodinka úžasných však prekvapila! Tento animovaný superbiják je okrem vtipných hlášok, napínavých momentov a dojemných rodinných chvíľok plný odkazov na filmové klasiky ako Vesmírna Odysea alebo Hviezdne vojny. 

Ale hlavne je to vtipná a podarená pocta bondovkám. Superagent bez superschopností je tu schovaný za každým vynálezom, strelenými vedcami, v jaskyniach a na odľahlých ostrovoch. Korunou všetkého je potom vynikajúca hudba presne namiešaná podľa 007. Tento film rozhodne stojí za videnie malým aj veľkým divákom.

Viac nájdete v tabletovom magazínu, ktorý je dostupný pre iOS a Android, alebo pre PC.

Rodinka úžasných

Pre deti
Foto Disney Channel
Disney Channel sobota 20. 8. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC