Pre deti

Predstavenie stanice Disney Channel

Predstavenie stanice Disney Channel
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na Skylink Live TV Sledovať

Filmy, seriály a relácie pre deti i teenagerov ponúka už niekoľko rokov obľúbená stanica Disney Channel, ktorá v Česku a na Slovensku vysiela od roku 2009.

Na Disney Channel si na svoje prídu ako tí najmenší diváci od troch do šiestich rokov v bloku Disney Junior, tak tí starší, pre ktorých je nachystaný bežný vysielací blok plný filmov, seriálov a relácií o tých najbláznivejších dobrodružstvách, priateľstve, rodine i prvých láskach.

Program Disney Channel divákom prináša česky dabované seriály, najnovšie filmy aj také programy, ktoré zábavnou formou predstavia deťom tie najväčšie záhady histórie, ľudí, zvierat, Zeme i celého vesmíru. Samozrejmosťou je tiež pravidelné zaraďovanie filmov zo samotnej produkcie Disney Channel Original Movies, ako sú napríklad Descendants 2, Camp Rock, High School Musical a mnoho ďalších.

Každodenný programový blok Disney Junior zase prináša zábavu tým najmenším z divákov. Zábavno-náučné programy pre predškolákov, ako je napríklad Mickey Mouseov klub, Jungle Junction alebo PJ Masks deťom zábavnou formou vysvetľujú nielen počty, názvy tvarov, farieb alebo napríklad aj dopravné značky, ale aj podstatu pravého priateľstva, lásky a rodinných hodnôt.

Filmy, seriály alebo zaujímavé relácie bežia na stanici Disney Channel každý deň od rána až do noci, preto si ho môžete naladiť kedykoľvek, keď je treba – napríklad cez víkend skoro ráno, aby vás deti nechali ešte chvíľu dospať, alebo neskôr večer, keď budú choré a vy im budete chcieť pomôcť prísť na iné myšlienky.

Predstavenie stanice Disney Channel

Pre deti
Foto Disney Channel
Disney Channel streda 11. 7. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC