Pre deti

Oblačno, miestami fašírky

Oblačno, miestami fašírky
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na Skylink Live TV Sledovať

Flint Lockwood nemal nikdy malé ciele. Vždy chcel zmeniť svet, vynájsť niečo unikátne, užitočné a hlavne superbombastické!

Tento stredoškolák „trpí“ zvláštnym syndrómom SBR. V mestečku Swallow Falls ide o podivnú vec, pretože mať SBR znamená mať Sny Bez Rýb! Musíte sami uznať, že tam, kde sú na jedenie k dispozícii len a len sardinky, je to rarita. Ale Flint zo seriálu Oblačno, miestami fašírky nikdy nepatril medzi obyčajných, tuctových, nudných ľudí. Vždy bol výnimočný. Stále verí, že jeho vynálezy urobia zo Swallow Falls úplne iné miesto, že raz bude môcť žiť vo svete bez sardiniek (ani sa mu nečudujeme).

Jeho kamarátkou a častou parťáčkou je televízna rosnička Sam Sparks. Patrí k tej hŕstke ľudí, ktorí Flintovi a jeho vynálezom veria. Aj keď to býva často práve ona, ktorá kričí: „Uteč, vybuchne to!“ Spoločne sa im darí obyvateľov mestečka neustále prekvapovať, dostávať do ohrozenia (najčastejšie hrozí zaliatie nejakým želé alebo zavalenie nezvyčajným jedlom) a zase ich zo šlamastík zachraňovať. S Flintom sa nikto a nikdy nemôže nudiť, pretože jeho fantázia je bezbrehá.

S Flintom ste sa mohli stretnúť už v roku 2009 v rovnomennom animáku, v ktorom vynašiel stroj ktorý premieňa vodu na jedlo (pamätáte sa na špagetové tornádo?). Rovnaké ladenie má aj seriál, v ktorom vás neprestane udivovať, čo všetko sa dá vyrobiť, respektíve čo všetko môže vybuchnúť. Táto seriálová „bomba“ v tom najlepšom slova zmysle predstavuje vtipne svet laboratórnych nerdov, a možno sa pri nej nasmejete viac ako deti. Animáciou i štýlom humoru vo všeličom pripomína úspešný Hotel Transylvánia, ale pozor, Flint je iba jeden!

Oblačno, miestami fašírky

Pre deti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network pondelok 11. 2. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC