Pre deti

Ninjago  – Nindžova cesta

Ninjago  –  Nindžova cesta
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na Skylink Live TV Sledovať

Ninjovia (nielen) v seriáli Ninjago – Nindžova cesta sú stelesnením pozitívnych hodnôt a mimoriadnej sily, vďaka ktorým sa môžu postaviť každému zloduchovi bez obáv.

Štyria parťáci z ríše Ninjago skvele ovládajú prírodné živly aj svoje zbrane a nikdy sa neváhajú postaviť zákernému lordovi Garmadonovi. Kaia, Jaya, Cola a Zana vycvičil sám veľký majster Sensei Wu, ktorý je skutočným Majstrom Spinjitzu. Jeho mladí žiaci sa však stále majú čo učiť, a tak nie je o rôzne šlamastiky núdza. Na každej z nich našťastie dokážu nájsť aj niečo pozitívne, ba čo viac, vedia si zo všetkého robiť srandu, predovšetkým zo seba navzájom.

A prečo vlastne Ninjago potrebuje svojich ochrancov a kde sa vzal Garmadon? Všetko sa začalo nevinne. Sensei Wu a Garmadon boli bratia, ktorých vychovával a umenie Spinjitzu učil stvoriteľ ríše Ninjago. Bratia ovládli tajomné a mocné zbrane štyroch živlov, ale Garmadon po smrti ich otca zatúžil stať sa jediným vládcom mocnej ríše. Sensei Wu ho našťastie porazil, z Ninjago vyhnal, a v ríši tak zavládol pokoj a mier. Každý zloduch sa však raz vráti, aby si vzal späť, o čo ho iní pripravili. Garmadon nie je výnimkou, preto Sensei Wu začne cvičiť novú generáciu bojovníkov. Štvorica udatných hrdinov ovládajúcich najrôznejšie ázijské bojové umenia, ktorých cvičí i vychováva starý majster, je vám určite dosť povedomá.

Spoločnosť Lego sa úspešného seriálu, ktorý bavil slovenské deti hlavne v 90. rokoch, chopila v novom poňatí a tento cover určite patrí k vydareným pokusom, ako oživiť staré úspechy. Čaká na vás preto nielen skvelá animácia, ale aj kopa akcie a srandy. Ninjago – Nindžovu cestu si užijú nielen malí bojovníci, ale aj rodičia, obzvlášť ak sa pamätajú na legendárne „korytnačky“.

Ninjago  – Nindžova cesta

Pre deti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network pondelok 26. 11. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC