Pre deti

Mladí titáni do toho!

Mladí titáni do toho!
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na Skylink Live TV Sledovať

Nadprirodzených schopností nie je nikdy dosť, a partiček superhrdinov už vôbec nie. Predstavujeme vám seriál Mladí Titáni do toho!

Päť mladých superhrdinov je neustále na stope zloduchov, ktorí si robia zálusk na ich mesto. Ale ako všetci teenageri majú ešte veľa ďalších záujmov a asi najviac ich baví riešiť úplne absurdné problémy absurdným spôsobom. Napríklad keď sa Beast Boy stretne s Beast Girl a nejako sa nemôžu rozhodnúť, či on je ona a ona je zase on… No, proste sranda. Každý z partie má svoje superschopnosti. Beast Boy sa vie meniť na rozličné zvieratá, jediné, čo zostáva rovnaké, je zelené sfarbenie. Cyborg je zase z polovice stroj, a aj keď to bude znieť divne, srdce má na správnom mieste. Je dobrák každým kúskom tela a vždy dokáže partiu stmeliť dohromady. Super môžu byť aj dievčatá, takže tu máme Starfire, ktorá je trošku introvertná, ale zároveň vie byť zábavná a ostatných rozosmiať. Členom party je aj Raven, vtipná glosátorka diania okolo, v ktorej humore nájdu zaľúbenie hlavne rodičia. A nesmieme zabudnúť na intelektuála Robina, ktorý všetko dokonale premyslí a prepočíta, len je škoda, že sa často prepočítava. Fanúšikovia komiksov z dielne DC určite Mladých Titánov poznajú v trochu vážnejšej podobe. Tento animák z komiksovej predlohy vychádza, ale s nadsádzkou ju pretavil do zábavného seriálu nielen pre deti. Svižné dialógy, jednoduchá animácia, vtipné hlášky – to všetko seriál Mladí Titáni do toho! povyšuje na skvelý výtvor, ktorý vás vždy zaručene rozosmeje.

Mladí titáni do toho!

Pre deti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network pondelok 17. 6. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC