Pre deti

Mao Mao: Hrdinovia čistého srdca

Mao Mao: Hrdinovia čistého srdca
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na Skylink Live TV Sledovať

Superhrdinov nie je nikdy dosť. Každé mestečko, každé kráľovstvo by malo mať svojich ochrancov, nech už sú akíkoľvek.

Aj obyvatelia maličkého údolného kráľovstva Pure Heart majú svojich miestnych strážcov poriadku. Je nimi trojica svojráznych a neohrozených zvieracích hrdinov, ktorým velí povestný čierny kocúr Mao Mao. Vyniká rýchlosťou, silou, ale nie je príliš empatický. Aj keď je to neuveriteľné, tak nie pre všetkých je vždy Mao Mao tým najväčším hrdinom.

Zábavný animovaný seriál si trochu strieľa z populárnych superhrdinských filmov i seriálov, kde sú hrdinovia neohrození ochrancovia slabších, vzory pre malých i veľkých, oplývajúci len kladnými vlastnosťami. V seriáli Mao Mao: Hrdinovia čistého srdca má hlavný trojlístok pár nedokonalostí. Mao Mao vie byť trochu arogantný. Kyborg Jezeklops je síce silák a poriadny „habán“, ale dosť často skôr viac rozpráva, než aby sa hrdinsky vrhal v ústrety nebezpečenstvu. A k nim patrí ešte malá netopieria slečna Nežnopierka, ktorá miluje kúzla a kúzelnícke triky. Tým síce nikomu neublíži, ale ani neporazí žiadnych zloduchov. Je to síce čudné, ale nakoniec sa tejto partičke ich dolinku podarí vždy ochrániť. Aj keď občas napáchajú viac škody ako úžitku, ale aspoň sa pri tom zasmejete.

Seriál aj pre starších a pokročilých

Mao Mao patrí do ranku „inteligentných“ animákov. Deti bude baviť situačná komika, rôzne karamboly i roztomilá animácia. Starší diváci (kľudne aj rodičia) sa nájdu v slovnom humore, rôznych narážkach a absurditách, ktoré hlavní hrdinovia vymýšľajú. Je to jednoducho zábavný seriál plný rozmanitých príšeriek a super gagov.

Mao Mao: Hrdinovia čistého srdca

Pre deti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network pondelok 19. 10. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC