Pre deti

Macko Pů

Priatelia zo Stoakrového lesa
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na Skylink Live TV Sledovať

Ho, ho, ho, hóóó! Je tu snáď niekto, kto nepozná príbehy trochu nešikovného medvedíka Pú? Ak áno, je najvyšší čas to napraviť a zoznámiť sa roztomilým, ale tiež dosť nemotorným mackom Pú, ktorý vidí všade len to najlepšie. Aj keď svojim priateľom niekedy prirába skôr starosti, než aby im pomáhal, nedá sa na neho hnevať.

V čom je to kúzlo? Ako to, že Pú je stále taký obľúbený? Veď nelieta na žiadnych supermoderných vesmírnych lodiach. Ani nemá za kamarátov žiadnych drsniakov, ktorí by sem-tam utrúsili nejakú vtipnú hlášku. A tiež nemusí zachraňovať svet pred nebezpečnými zloduchmi. Veď si len spokojne žije v malebnom lese, chodí na návštevy za kamarátmi a má neustále chuť na med. A práve v tom sa ukrýva všetko.

Pú je z podstaty trochu hlúpy macík, ktorý vždy niečo pokazí a pomáhať mu musia jeho lesní kamaráti. Asi ich netreba nejako podrobne predstavovať – strelený Tigrík sa vrhá do všetkého po hlave; Prasiatko chce jediné, mať okolo seba pekne upratané, ale je také drobné, že ho niekedy desí aj obyčajné lístie; trochu neurotickému Králikovi sa nedarí mať svoj pokoj, ktorý si neužije ani Sova, tá musí neustále všetko zachraňovať svojim rozumom; a oslík Ijáčik? Ten si proste prístrešok nepostaví a nepostaví, ale bez neho by boli príbehy o Púovi polovičné, patrí totiž k tým najobľúbenejším postavám.

Skrátka, nech už sa Pú pripletie do cesty komukoľvek na vyvedie čokoľvek, zamilujete si ho. Rovnako ako tento klasický film, plný chytľavých pesničiek s nezameniteľným animačným rukopisom starých dobrých disneyoviek.

Viac nájdete v tabletovom magazínu, ktorý je dostupný pre iOS a Android, alebo pre PC.

Macko Pú: Najlepšie dobrodružstvá

Pre deti
Hodnotenie FDB 81,7 %
Foto Disney Channel

Réžia John Lounsbery, Wolfgang Reitherman

Dĺžka 71 min.

Disney Channel sobota 30. 4. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC