Pre deti

Lásky jednej krásky

Bia – romantický seriál pre mládež
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na Skylink Live TV Sledovať

Bia je krásna, mladá a talentovaná, ale tiež až príliš skromná a milá – aj keď by si to zaslúžila, toto na hviezdnu kariéru nevyzerá…

Seriál nazvaný podľa hlavnej hrdinky Bia rozpráva príbeh mladej dievčiny, ktorá nádherne spieva. Mohla by sa stať superhviezdou, ale spev je pre ňu hlavne spojením s jej sestrou, ktorá jej bohužiaľ umrela. A tak len jej najbližší môžu počúvať jej nádherný spev. Aj keď náhoda alebo osud tomu chceli a Biu aj jej krásny hlas predsa len bude počuť viac ľudí… Ale nepredbiehajme.

Ako to tak už chodí, keď Bie do života vstúpi láska, všetko sa začne meniť. Bia stretáva dvoch sympatických mladíkov, najlepších kamarátov, ktorí sa do nej ihneď zamilujú. Ale všetko má ako vždy háčik. Alex sa o Biu začína zaujímať ako prvý, a tak Manuel nechce svojmu kamarátovi „liezť do kapusty“, preto sa drží v pozadí, aj keď Bia sa mu viac než len páči a on zasa jej. Začína tak dobrodružstvo plné spevu, rôznych prešľapov, ale hlavne príbeh jednej veľkej lásky. A aby sme nezabudli, Bia má ešte dve trochu bláznivé kamarátky, Chiaru a Celeste, s ktorými si užíva tiež dosť zábavy.

Seriál Bia je jedna veľká romantika a dievčatám sa určite bude páčiť nielen kvôli šmrnc móde a chytľavým melódiám pesničiek, ale hlavne preto, že príbeh Biy a Manuela je ako vystrihnutý z červenej knižnice. Prvá séria seriálu zožínala divácke úspechy všade po svete, takže v druhej sérii je určite na čo sa tešiť.

Bia

Pre deti
Foto Disney Channel
Disney Channel pondelok 9. 11. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC