Pre deti

Labu na to!

Animovaný seriál Medzi nami medveďmi
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na Skylink Live TV Sledovať

Byť medveďom musí byť skvelé. Ste huňatí, roztomilí a pritom silní. Pekného guľatučkého medvedíka si hneď obľúbi každý. Alebo snáď nie?

Také jednoduché to nebude, ako uvidíte v seriáli Medzi nami medveďmi. Grizz, Panda a Ľadový medveď žijú v San Franciscu a zubami-nechtami, teda pazúrmi, sa snažia žiť rovnako ako ostatní ľudia. Lenže medvede to v našom svete nemajú vôbec jednoduché. Grizz je navyše prchký a hneď si chce všetko ohmatať a vyskúšať, čo často nedopadá dobre. Ľadový medveď je síce ľadovo pokojný, ale jeho nápady nie sú o nič menej šialené ako tie Grizzove. A Panda? Zdalo by sa, že má zo svojráznej trojice medvedích bratov najviac rozumu, ale je rovnaký ako oni, len viac rozpráva.

Traja medvedi tak zažívajú uveriteľné aj neuveriteľné dobrodružstvá, kedy vlastne nerobia nič iné, než že si medvedím spôsobom „ohmatávajú“ náš ľudský svet. Vyskúšajú si napríklad, aké to je hľadať si prácu. Alebo sa pozrú do svetoznámej internetovej spoločnosti. Alebo budú pomáhať dopadnúť lupičov. Samozrejme všade narobia rozruch, ale sú to dobráci a nič nerobia schválne, takže nakoniec im všetci odpustia a oni sa tu a tam priučia niečo nové. Naším favoritom je síce Ľadový medveď, ale aj jeho bračekovia majú svoje čaro, však uvidíte sami, akí sú to roztomilí nezbedníci.

Medvede nevedia...

Animovaný seriál je ovenčený medzinárodnými cenami, a to nie je len tak. Prekvapí vás láskavým humorom aj nenásilnou výchovou detí, ktoré sa v každom diele dozvedia nielen niečo zaujímavé, ale hlavne by mali pochopiť, že byť odlišný, nie je nič zlé. Rodičov budú zase baviť najrôznejšie alúzie na filmy, slávne osobnosti i výrobky, s ktorými sa každodenne stretávame. Je to proste inteligentný a zábavný animák.

Medzi nami medveďmi

Pre deti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network pondelok 30. 11. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC