Pre deti

Jablko a cibuľa

Jablko a cibuľa – animovaný program
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na Skylink Live TV Sledovať

Aj keď deti k milovníkom zeleniny často nepatria, tak v prípade nového animáku si určite pochutia.

Stanica Cartoon Network si prichystala jesennú seriálovú premiéru, v rámci ktorej malým divákom predstaví svojráznu dvojicu kamarátov. Animák s názvom Jablko a cibuľa je skutočne o jablku a cibuli. Len z nich tentoraz nikto nič nekuchtí ani nepečie, ale sú to hlavné postavy nového rovnomenného seriálu.

Jablko s cibuľou sú najlepší kamaráti, ktorí spolu bývajú v meste. Okrem toho, že vyzerajú ako ovocie a zelenina, sú to vlastne normálni chalani, ktorí stále vyvádzajú nejaké lotroviny. Väčšinou všetko myslia dobre, lenže to ešte neznamená, že každý ich nápad musí dopadnúť dobre. A tak niekedy „náhodou“ vytopia byt susedom, občas nechtiac niekoho trochu zmrzačia, alebo sa im dokonca podarí vykoľajiť vlak. Sú to proste beťári a neustále vymýšľajú, čo by sa dalo v meste robiť. Nudiť sa nebudú ani jablko s cibuľou, ani malí diváci. Len je treba dávať pozor, aby vám potom nejaké podobné huncútstvo deti nevyviedli doma.

Spongebob zo záhradky

Jablko a cibuľa je celkom vtipný animák, ktorý bude baviť menšie i väčšie deti. Tvorcovia sa naozaj vyhrali a seriál je plný drobných vtipov, ktoré pobavia i dospelých. Navyše sledovať svet, ktorý obývajú nielen ovocie a zelenina, ale napríklad aj zástupcovia pečiva, cukroviniek, fastfoodov je bizarné, ale vtipné. Dvojica jablko a cibuľa dosť pripomína Spongeboba a Patricka, len nežijú v Zátiší bikín, ale vo veľkomeste. Problémy však majú rovnaké – teda vôbec žiadne, preto si ich musia sami vytvoriť.

Jablko a cibuľa

Pre deti
Foto Cartoon Network

Réžia Raymie Muzquiz, Benton Connor, Nick Edwards, David Ochs, George Gendi

Dĺžka 11 min.

Rok 2019

Cartoon Network pondelok 21. 9. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC