Pre deti

Vitajte v hrôzostrašnom hoteli

Vitajte v hrôzostrašnom hoteli
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na Skylink Live TV Sledovať

Všetci malí aj veľkí milovníci animákov určite vedia, odkiaľ je hláška: Blé, ble, blé… Pozor, Hotel Transylvánia a jeho obyvatelia sa vracajú v seriálovej podobe!

Najmilšieho Drakulu na svete nie je treba moc predstavovať, skôr než hrôzostrašná krvilačná príšera je to nadšený hotelier, ktorý nadovšetko na svete miluje svoju dcéru a chce ju ochrániť pred desivým svetom ľudí. To všetci vieme, o čom teda bude seriál? Predovšetkým o Mavis a jej teenagerských rokoch. Dej sa totiž odohráva štyri roky pred udalosťami z filmov a na vás čakajú okrem starých známych príšeriek aj noví hrdinovia.

Drakula musí často jazdiť na služobné cesty vybavovať „upírske záležitosti“, a tak Mavis dostane šancu ukázať sa ako vedúca hotela. Svoje gény nezaprie, takže sa môžete tešiť na plno šialeností, ktorými by rada hotel vylepšila a propagovala. A keď ide o šialené nápady, potom pri tom nemôže chýbať veselá múmia Murray, trochu natvrdlý Frank a verný „zelenáč“ Blobby. Novinkou pre vás bude teta Lydia, ktorá je pravým opakom svojho mladšieho brata. Je prísna a tiež zlá, ale čo je najhoršie, Mavis ju má neustále v pätách a nemôže hotel viesť tak, ako by chcela.

Ak ste prepadli obom filmom, potom sa máte na čo tešiť. Čakajú na vás vtipné hlášky, „drakulovský humor“ aj nejaké tie dojemné rodinné scény. Animácia je síce trochu iná, než na akú sme boli zvyknutí, ale seriál Hotel Transylvánia je proste pecka, ktorú si zamilujete.

Hotel Transylvánia

Pre deti
Foto Disney Channel
Disney Channel utorok 17. 10. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC