Pre deti

Gumballov úžasný svet

Gumballov úžasný svet
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na Skylink Live TV Sledovať

Nudia vás páčivé animáky stále podľa rovnakej šablóny? Máte radi britský humor a situačnú komiku? Potom je Gumballov úžasný svet pre vás ako stvorený.

Na úvod jedno upozornenie – toto nie je seriál pre krpcov, ale teenagerov a rodičov, ktorí sa na neho môžu pokojne pozerať spoločne. Briti sú proste vždy trochu iní a seriály z ostrovnej produkcie dokážu prekvapiť aj nadchnúť. Tentoraz prišli s animákom v duchu Cartoon Network, teda s jednoducho animovanými postavičkami, ktoré však obývajú náš reálny svet. Akékoľvek pozadie je skutočné, vyzerá reálne, ako v klasických filmoch a seriáloch, akurát že sa napríklad v nákupnom centre preháňajú bizarne vyzerajúce zvieracie postavičky, ktoré si svojrázne a s vervou riešia svoje rodinné problémy. Napríklad keď sa Gumball a Darwin rozhodnú, že ich dedo Louie potrebuje kamaráta na internete. Vymyslia si meno, stiahnu fotku sympatickej dámy z nákupáku a dohodnú si s dedom rande. Ich babička Jojo potom vyčíňa ako čierna ruka. Veru, so žiarlivosťou by si nemal nikto zahrávať, ani vnúčatá. A takých situácií je seriál plný. Zápletky sú vždy jednoduché, dej príjemne odsýpa a predovšetkým babička „drsniačka“ Jojo vie dať všetkému poriadne grády. Gumballova rodina je veľmi svojrázna a hlavne zábavná. Občas si idú všetci doslova po krku, ale pretože sa majú radi, čakajú na vás len šťastné konce. Gumballov úžasný svet je vážne vydarený seriál, pri ktorom sa nasmejete a zároveň oceníte kreativitu animátorov, ktorí všetko doťahujú do najmenšieho detailu. Takže prajeme príjemnú zábavu!

Gumballov úžasný svet

Pre deti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network pondelok 16. 9. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC