Pre deti

Predstavenie stanice: Cartoon Network

Predstavenie stanice: Cartoon Network
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na Skylink Live TV Sledovať

Detský televízny kanál Cartoon Network je zameraný na zábavné, humorné a dobrodružné relácie pre dievčatá i chlapcov, a to od prváčikov až po skorodospelákov.

Cartoon Network svoje vysielanie zahájil 1. októbra 1992, ale po česky a po slovensky začal hovoriť až na jeseň minulého roka. V súčasnosti ponúka už viac ako tri štvrtiny relácií v českom jazyku. Na Cartoon Network nemôže chýbať žiadny z populárnych programov, medzi ktoré rozhodne patria aj komediálne animované seriály ako Gumballov úžasný svet, Čas na dobrodružstvo, Normálka, Clarence, Steven Universe a Uncle Grandpa či akčne dobrodružné seriály ako Raketové dievčatá, Ben 10 a Teen Titans Go!. Program sa svojím zameraním a prostredníctvom bohatého zábavného aj náučného obsahu snaží podporiť rozvoj vlastných osobností detí.

Trinásťročný Finn a jeho najlepší priateľ, pes Jake, ktorý vie meniť nielen svoju veľkosť, ale aj tvar, zažívajú samé dobrodružstvá. Spoločnými silami chránia svoju kráľovnú pred zlými monštrami v súbojoch, v ktorých sa nesmú spoliehať na logiku, ale na vlastnú predstavivosť. V príbehoch Času na dobrodružstvo sa môže stať doslova čokoľvek, a tiež sa deje!

Sledujte Gumballov úžasný svet – každodenné bláznivé dobrodružstvo malého Gumballa a jeho najlepšieho kamaráta, domácej rybičky Darwina. Hoci zažívajú príbehy ako vystrihnuté z najväčších hollywoodskych trhákov, v jadre sú to obyčajní chalani, ktorí si musia rovnako ako všetci ich vrstovníci poradiť s dospievaním, školou aj vlastnou rodinou.

Predstavenie stanice: Cartoon Network

Pre deti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network streda 7. 3. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC