Pre deti

Čarovná lienka a Čierny kocúr

Animovaný seriál Kúzelná lienka a Čierny kocúr
Skylink Live TV

Sledujte na Disney Channel na Skylink Live TV Sledovať

Pamätáte sa na neohrozenú dvojicu superhrdinov s francúzskym šarmom z Paríža?

Je to tak, Čarovná lienka a Čierny kocúr vám nachystali ďalšie dobrodružstvo aj vo vianočnom čase. Pre malých nevedkov – Lienka s Kocúrom žijú v Paríži, ktorý každú chvíľu napadne nejaký zloduch. Za všetkým sú vždy maličké a nevinne vyzerajúce akumy. To sú bytosti, ktoré z obyčajných ľudí robia superzločincov terorizujúcich obyvateľov Paríža. Našťastie Lienka s Kocúrom vždy včas zasiahnu a akumy zneškodnia. A kto sú vôbec Lienka s Kocúrom v skutočnosti? Marinette je študentka umenia, ktorá túži po kariére módnej návrhárky a mihom sa vie premeniť na bodkovanú vrtkú superlienku. Jej spolužiak Adrien, do ktorého je mimochodom Marinette zamilovaná, má zase pekne ostré pazúriky.

A tentokrát na nich čaká dobrodružstvo až za oceánom, chystajú sa totiž na výlet do New Yorku. Teda celá trieda by tam mala ísť, okrem Adriena, ktorého nechce otec na výlet pustiť. Lenže ako všetci viete, New York je mesto superhrdinov, takže Čierny kocúr tam predsa nemôže chýbať!

Akčák pre drobcov i násťročných

Je to tak, animovaný seriál Čarovná lienka a Čierny kocúr spája to najlepšie z žánrov pre malých i veľkých. Sympatický seriál je plný fantastických zloduchov a jednotlivé epizódy rozprávajú predovšetkým o pomoci druhým a sile priateľstva. Zároveň sa tu riešia prvé lásky a trochu tej módy (je to predsa francúzsky seriál), ale nie je toho príliš. Takže menších divákov budú baviť napínavé dobrodružstvá, tí väčší sa potom nájdu v ťažkostiach dospievania.

Čarovná lienka a Čierny kocúr

Pre deti
Foto Disney Channel
Disney Channel sobota 19. 12. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC