Pre deti

Ben 10 Versus The Universe

Ben 10 Versus The Universe – sci-fi pre deti
Skylink Live TV

Sledujte na Cartoon Network na Skylink Live TV Sledovať

Čo všetko by ste urobili pre záchranu svojej rodiny? Ben sa pokojne pustí do súboja s najväčším zloduchom naprieč galaxiami.

Ben je hlavný hrdina animovaného filmu, kde sa to akciou, cestovaním čiernymi dierami a rozličnými obyvateľmi iných planét i galaxií len tak hemží. Ben 10 Versus The Universe predstavuje výbornú sci-fi zábavu pre deti. Ben totiž vlastní superhodinky, vďaka ktorým sa môže pohybovať vo vychytanom obleku vo vesmíre a zistiť, kto si robí zálusk na jeho planétu i rodinu. Samozrejme zo začiatku sa úplne ako hrdina necíti, ale keď zistí, že bol pre záchranu sveta doslova predurčený, pustí sa do boja s plnou vervou.

Jeho „návštevy“ najrôznejších planét sú naozaj dobrodružné. Stretáva sa ale väčšinou s nie príliš prívetivými obyvateľmi, ako keby sa celý vesmír proti nemu sprisahal. Ale správny hrdina v tom nikdy nie je úplne sám, a tak sa aj vo vesmíre nájde pár dobrákov, ktorí sa postavia na Benovu stranu. Najmä, keď zistia, že za všetkým stojí nenávidený vesmírny zločinec, ktorý chce vládnuť celučkému vesmíru, a kľúčovou je pre neho práve planéta Zem.

Čas pre hrdinov

Animák je naozaj nabitý akciou, a to v tom najlepšom slova zmysle. Mnohé postavy vám pripomenú iných slávnych hrdinov, ale ako je na Cartoon Network zvykom, všetko je okorenené ešte humorom, a tak zakrátko na iné sci-fi zabudnete a úplne vás pohltí Benov príbeh. Je skvelé, že hrdinami nemusia byť len svalnatí hollywoodski krásavci, ale môžu nimi byť aj malí chlapci ako Ben.

Ben 10 Versus The Universe

Pre deti
Foto Cartoon Network
Cartoon Network sobota 10. 10. Moj TV program Satelitná televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Komplet, Multi a Premium Internetová televízia: Kombi+, Kombi+ Apple TV+, Kombi+ HBO, Multi a Premium

Kompletný magazín s množstvom ďalších článkov nájdete voľne k stiahnutiu na

Available on App Store Get it on Google play PC a MAC